2777
2789
عنوان

عکس بزارم نظر صادقانه تون رو میگید بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 25 پست
اخه انقدرام قشنگ نیست واقعاخیلی ناراحتم براش

بخدا خیلی قشنگه 😐 

نفتی پیش کی عمل کردی و هزینش چقدر شد

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

از نیم رخ خیلی خوبه از روبرو چطوره

از رو به رو راضی ام خداروشکر

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا خیلی قشنگه 😐 نفتی پیش کی عمل کردی و هزینش چقدر شد

اگه بشه خصوصی بگم؟

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

اگه بشه خصوصی بگم؟

اره عزیزم ممنون

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

از نیم رخ فرقی با هم ندارن و اینکه اگه دکتری بتونه از روبرو خوب دربیاره و خودت هم راضی هستی پس خیالت ...

فقط از نیم رخ انگار یه گوشت اضافه افتاده

نوک دماغم 

سر اون ناراحتم

بعد من نیمه فانتزی میخواستم 

مامانم میگه اصلا معلوم نیست عمل کردی 

خیلی خوبه بخدا 😍مبارکت باشه🤗

قربونت برم 

فقط از نیم رخ انگار یه گوشت اضافه افتادهنوک دماغم سر اون ناراحتمبعد من نیمه فانتزی میخواستم مامانم م ...

من متوجه گوشت اضافه نشدم نهایت اگه اون قسمت به مرور بهتر نشد تو مطب برات ترمیم می کنه همه مدلا و بازیگرای خارجی طوری عمل کردن که فقط قشنگ تر شدن اصلا متوجه نمیشی که عمل کردن 

سلام رفقا