2777
2789
عنوان

به نظرتون من کار اشتباهی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 25 پست
حرف درسته عزیزمولی مت به کسی نگفتم اومد بود خونمون بابام مشکل روانی داشت پیش اون دعوا کرد و همه چی ر ...

چه نسبتی باهاتون داره

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کات کردم باهاش همچین آدم هایی واقعا ارزش ندارن

واقعا بذار هرچی میخوان بگن اونی که عاقله گوش نمیده اینارو بیشتر میشناسه دورو برشون نمیرن،برن هوای حرف زدنشونو دارن داستان درست نکنن سم خالص

دختر عموم

دخترعموها و زن عموها اصولا حسودن و‌چشم دیدن خوشی و‌پیشرفت ادمو ندارن اززمین خوردن ادم شادمیشن

زمین گرده خودتو ناراحت نکن 

اگ فک میکنی ازپسش برمیای تلافی کن بعدا یعمر بکون سوزی نیفتی ازکارش

اگر فک میکنی چیزی ازت داره ک بضررت یعدا تموم میشه درگیربشه باهات پس بیخیال چون ضررشو باز خودت میبینی

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
دختر عموم

یا بخود پدرت بگو خودش بره باهاش برخورد کنه زهرچشم از مردا بهتر میگیرن و دیگه میشینه سرجاش

دخترعموها و زن عموها اصولا حسودن و‌چشم دیدن خوشی و‌پیشرفت ادمو ندارن اززمین خوردن ادم شادمیشنزمین گر ...

درسته عزیزم موافقمم باهات 

نه گلم چیزی ازم نداره من از اون بیشتر اتو دارم گلم

ولیی  چی بهش بکم راجب. ایننکه میگه من. چی گقتم مگه. و ...

درسته عزیزم موافقمم باهات نه گلم چیزی ازم نداره من از اون بیشتر اتو دارم گلمولیی چی بهش بکم راجب. ا ...

توهمونجور ک فهمیدی چ غلطی کرده باهمون طرف روبروش کن رابطتوهم باهاش بهم بزن دیگه شانس رفاقت باهاتو براهمیشه ازدست بده تاجبران کنه اشتباهشو