2777
2789
عنوان

اونایی ک متاهلن

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجردم این حسو دارم تا آخر عمر تنها میمونم 😭

ببخشید کسب می‌تونه برام تاپیک بزنه مشکلب دارم سقف تاپیک هام پره

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

من مجردم این حسو دارم تا آخر عمر تنها میمونم 😭ببخشید کسب می‌تونه برام تاپیک بزنه مشکلب دارم سقف تاپ ...

منم شبیع خودتم چرا این حس داریم نکنع واقی بشع من سکته میکنم🥲😂

منم شبیع خودتم چرا این حس داریم نکنع واقی بشع من سکته میکنم🥲😂

منم میترسم همش بهش فکر میکنم حالم بد میشه دنبال شوهر میکردم 🤣

ولی خدایی امروز داشتم فکر میکردم نکنه تا ۴۰ سالگی ازدواج نکنم تا آخر عمر مجرد بمونم 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

تاپیک چی؟

درمورد کلوئبد رو بدنم هست می‌خوام ببینم لیزر میبره 

از صبح حوصلم سر می‌ره تاپیک میزنم آخر شب دیگه پر شده سقف تاپیکام 

می‌خوام وقت بگیرم دکتر

منم میترسم همش بهش فکر میکنم حالم بد میشه دنبال شوهر میکردم 🤣ولی خدایی امروز داشتم فکر میکردم نکنه ...

خیلی بده خدایی شدع کابوس🥲😂عع من کم دارم هم از تنهایی میترسم ولی خب دنبال شوهرم نیسم 😂

وای ن خدانکنه ۴۰ دیگ خیلی دیره🥲😂

خیلی بده خدایی شدع کابوس🥲😂عع من کم دارم هم از تنهایی میترسم ولی خب دنبال شوهرم نیسم 😂وای ن خدانکن ...

دقیقا 

شما چند سالت هست ؟

من ۲۰ ولی همه دوستان ازدواح کردن میترسم تنها بمونم 

امروز یکی درمورد سایت ادم و حوا تاپیک زد رفتم نگاه کردم کلی دختر و پسر مجرد سن بالا 😭خیلی حالم بد شد نکنه منم اینطوری بشم 

باشه عزیزم ب من بگو عنوانشو چی بنویسم برات بزارم

میزنی واقعا ؟

مرسی 

ببین می‌خوام ببینم کسی کلوئید داشته لیزر کرده یا تزریق؟

من چند سال پیش عمل قلب کردم جای بخیه اش کلوئید شده ۲بار هم تزریق کردم ولی انقدر فوبیا داشتم و جیغ جیغ کردم و. هورمون هام بهم ریخت برای بار آخر نرفتم حالا جای بخیه ۱۰ سانتیم کمرنگ شده ولی اندازه ۲بند انگشت متورم و قرمز هست 

دقیقا شما چند سالت هست ؟من ۲۰ ولی همه دوستان ازدواح کردن میترسم تنها بمونم امروز یکی درمورد سایت ادم ...

عع باز خوبه سنت کمه میدونی چقد وقت داری🥲😂

من ۲۲

عع چقدم زود ازدواج کردن خدایی ۲۰ دگ زوده ۲۵ ب بعد بهتره سن ازذواج اینا ولی خب ادم دوس دارع تو این مدت با یکی باشه بعد همون بیاد ادمو بگیرع🥲😂ولی همچین چیزی محاله تو این زمونه

نه من همچین حسی ندارم چون هنوز خیلی وقت داری