2777
2789

بعد توی جلسه به ما گفتن با جان صدا کنین دانش آموز من مثلا ده تا پسر دارم دوازدهم خودم ۲۲ سالمه اونجا ۱۸ ۱۹ مثلا به یکیشون گفتم امیر مهدی جان حالت چطوره دیدم نیشش باز شد خندید چی بگم من چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه با جان صدا نزن، مگه بچه کوچولو هستند اینقدر بدم میاد از این موسسه ها که وقتی میخواند کسی را نگه دارند با جان و ... حرف بزنند.

اتفاقا بهشون بگی خانم...(با فامیل) یا اقای...( فامیل)، احساس بزرگ بودن میکنند. سال دیگه دانشجواند خیر سرشون

وایی پشتیبان من مرد بود بار اول زنگ زد اسممو با جان صدا کرد واقعا موندم اگ بابام میشنید چی میگفتم اخه حق داره یهو بشنوه مرد غربیه دخترشو با جان صدا میزنه تا عزیزم هم میگه