2777
2789

سالن زیبایی زده بود ،ناخن کار و شینیون کار استخدام کرده بود ماشاالله خدا برکتش بده من نیم ساعت اصلاحم طول کشید دونفر شینیون و مژه و ناخن کارشون تموم شد معلوم بود خیلی براش گرفته انقدر عاقل و بالغ شده بود ،ماشاالله بهش

اونوقت من چی ؟؟هیچی یه روز تو دندونپزشکیم یه روز پیش دکتر مو بقیه روز هم دنبال کار با لیسانسی که گرفتم و قاب کردم ،کاش منم میرفتم دنبال یه هنر ،اون خوب عرضه داشت تونست گلیم خودشو از آب بکشه بیرون ولی من نه

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا کاش اون موقع به دانشگاه میزدیم تو اینکار

الان دیگه دست خیلی زیاد شده

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

اره واقعا کاش اون موقع به دانشگاه میزدیم تو اینکارالان دیگه دست خیلی زیاد شده

دقیقا ،پول جارو میکردیم ولی چسبیدم درس و دانشگاه و گفتیم آیندمون رو می‌سازیم ولی کو 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!