2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی امشب با روغن زیتونی که ترجیحا ی کمی روی بخار کتری و سماور گرم کردی، حسااااابی موهات رو ماساژ بده، ی کلاه استخر یا رنگ یا حتی ی لاستیک بکش رو موهات، روش ی روسری سر کن و بخواب، صبح برو حموم ی شامپوی ملایم بزن، ببین چقدر بهتر میشه

چندبار باید این کار رو تکرار کنی تا موهات از خشکی در بیاد

موهات سوخته در اثر دکولره مال منم اینجوری بود تنها راهش کوتا کردنه و اینکه دکلره و رنگ نکنی من دیگه نکردم درست شده موهامم کوتاه کردم الان نرم و خوبه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

عزیزم موهات رو تا جایی که آسیب داره باید کوتاه کنی بقیش که سالمه رو باید رسیدگی کنی تا دوباره به این وضع نیوفته 

ماسک مو آبرسان قوی بگیر داخل حمام استفاده کن آخر حمام بزار یه ربع بمونه بعد آبکشی کن نصف بیشتر رو موهات بمونه

بعد حمام هم رو موی نم دار روغن نارگیل یا بادام یا آرگان بزن و با با باد سشوار موهات رو خشک کن

سشوار رو به موهات نچسبون با فاصله 5 الی 10 سانتی سشوار بکش

اتو مو و بابلیس هم استفاده نکن 

چه ماسک مویی خوبه؟

من خودم پی اچ پلاس ایتالیایی استفاده میکنم خوبه 

ولی این لیست هم عالیه 

چند سال پیش اچ آی لاین استفاده کردم عالی بود ولی الان خیلی گرون شده

لورال هم خوبه

حتما دقت کن موقع خرید ماسک مو آبرسان داخل حمام باشه