2777
2789

هم مادرم هم پدرم از بچگی خیلی اذیتم کردند همیشه همه جا تحقیر و تمسخرم کردند خرج ام نمیکردند از بی کسی بریدم دیوونه شدم با اعصاب داغون عین چی هفت سال دوندگی کردم تهش کمی طلا خریدم تا بتونم تو دهات خونه رهن کنم میدونستم مامانم فتنه هست طلاهامو قایم کرده بودم جای امن ولی وقتی خونه نبودم اتفاقی مامانم پیدا کرد 

رفتند فروختند گفتند خرج یه ذره پول و خدمتی که اینهمه سال خرجت کردیم حتی از شوهرخواهرم دزدی کردند گفتند کار زنته !!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال عزیزم 

می‌دونم سخته ولی از اون زندگی به هر روشی شده بیا بیرون 

این زندگیه برات درست کردن یا میدون جنگ؟!

برو تو یه ساندویچی یا رستورانی جا خواب هم بهت بدن غذاتم اوکی بهش

هرچی کار کردی بده طلا 

حداقل بعدش بتونی یه جایی رو اجاره کنی

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

بیخیال عزیزم می‌دونم سخته ولی از اون زندگی به هر روشی شده بیا بیرون این زندگیه برات درست کردن یا مید ...

جای خواب؟ اطمینان نمیشه کرد 

بعدشم من ۳۷ سالمه کار بهم نمیدن همه جا زیر ۳۵ ساله می‌خوان 

میخوام جدا زندگی کنم پول لازمم

نمیدونم به نظرم اثر حرام خوری های گذشته شونه

الهی غمت نباشه 💝 

همچی درست میشه برو باز سرکار اندفه بزار صندوق امانت بانک

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
واقعا شکایت داره؟اگر تبدیل به طلا کنم چطور

فاکتور بنام خودت نبود تو زودتر شکایت کن 

پسر تا هجده سالگی نفقه داره بعدش خودش باید خرجشو دربیاره دختر تا وقتی خونه پدر نفقه داره بلدش خونه شوهر نفقه داره 

تو باید طلبکار و شاکی باشی 

همچی تو ایران برای زنا برعکسه 

متجاوز نکوهیده میشه قربانی زن سرزنش 

دزد طلبکاره خسارت دیده متهم