2777
2789
عنوان

اکسپلور شوهرم پره زن

393 بازدید | 43 پست

زنای نیمه لختی و ... گنده ... 🥲یعنی من زشتم من اندامم بده 💔

دندونام پوسیدن به اصرار دارم درستش میکنم تا چند روز پیش پشیمون بودم که کاش درست نمیکردم ... بهش فشار میاد ... ولی الان خوشحال ک درست کردم وظیفه اشه از این به بعدم خواستم چیزی بخرم پولشو دو برابر میگیرم ازش پس انداز کنم این مردا لیاقت درک شدن و ندارن عصابم خورده دنبال مشکل تو خودم میگردم🥺💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین

بعداً ؟ بعداً وجود نداره ، بعداً روز شب میشه، بعداً چای سرد میشه، بعداً علاقه از بین میره، بعداً آدمیزاد پیر میشه ، بعداً زندگی تموم میشه، بعداً شما میمونید و یه دنیا حسرت..

مهندس ناظره

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

عزیزم از شوهرمنم همینه ، ولشون کن مردها را خدا خداروشکر تک بعدی افریده ذهنشون را جوری خلق کرده که فقط میبینن و لذت میبرن اگه بهشون بدن میگن نه اینا هرزن🤣

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....