شاید منو بشناسید من ازدواج دومم شوهرم بعد سه سال عذاب من گفت توافقی جدا شیم یا خیانت میکنم چند روز اومدم خونه پدرم مراسم داشتیم برام پیام داد مهریه بکن ۵ تا زندگی کنیم دیشب پیام دادم میخوام برگردم اینا صحبت هامون بود
جدیدا همه دارن همسرشون رو فریب میدن واسه دور زدن قانون طلاق، فامیل ما به شوهرش که حاضر نبود طلاقش بده گفت خونه رو به نامم بزن حق طلاق هم بده تا باهات زندگی کنم ولی با حق طلاقش خیلی راحت طلاق گرفت واسه خونه هم مرد شکایت کرده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به هیچ عنوان نزار ب خاستش برسه اون ک صد درصد یکیو داره و میخادتورو طلاق بده بدون ذره ای وجدان میگه ببخش برو ولی نزار بهت بخنده و زرنگی کنه توکه دلت شکسته دیگ بدون پشتوانه خودتو نزار.اگرببخشی بعدش انقدر بهت فشارمیاره روانتو داغون میکنه ک بزاری بری
چرا وقت و عمرت را تلف میکنی آنچه بسیار واضح هست این آقا علاقه ای به شما نداره اگه هم مهربان ببخشید و زندگی کنی زندگیت مثل مردگی میمونه .پس بهتره نهرین بزاری اجرا و طلاقتو بگیری