2777
2789
چطوری میتونی با این آدم زندگی کنی بنداز بره تازه نشستی باهاش چت میکنی التماسش میکنی که بیا منو ببر؟؟ ...

اسی هم دقیقا همینو میخواد که اون به خواستش نرسه چرا یه مرد باید سه سال عمر یخ زن رو تباه کنه بعد بگه بزار عذابش بدم راحت از دستش راحت شم برم سراغ بعدی

جدیدا همه دارن همسرشون رو فریب میدن واسه دور زدن قانون طلاق، فامیل ما به شوهرش که حاضر نبود طلاقش بده گفت خونه رو به نامم بزن حق طلاق هم بده تا باهات زندگی کنم ولی با حق طلاقش خیلی راحت طلاق گرفت واسه خونه هم مرد شکایت کرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توافق خواسته اونه چرا باید به خواستش بروسنمش

به هیچ عنوان نزار ب خاستش برسه اون ک صد درصد یکیو داره و میخادتورو طلاق بده  بدون ذره ای وجدان میگه ببخش برو ولی نزار بهت بخنده و زرنگی کنه توکه دلت شکسته دیگ بدون پشتوانه خودتو نزار.اگرببخشی بعدش انقدر بهت فشارمیاره روانتو داغون میکنه ک بزاری بری 

مردی که میخواد همسرش رو طلاق بده ، باید مهریه و تمام حقوقش رو بپردازه. 

میخواست مهریه رو قبول نکنه ، زورش که نکرده بودن. 

مهریه ت رو نبخش. 

بدون اینکه شوهرت متوجه بشه ، با یک وکیل خوب و کاربلد مشورت کن و ازش راهنمایی بگیر.

اسی هم دقیقا همینو میخواد که اون به خواستش نرسه چرا یه مرد باید سه سال عمر یخ زن رو تباه کنه بعد بگه ...

من که باشم حوصلم به این کارا نمی‌کشه میگم زود تموم شه بره

ولی اره از این آدم نفهم باید مهریه شو بگیره پوزش به خاک بماله

دیگه وقتی به به دعوا میوفته و خودش میخواد زندگی کنه باید ببخشهمیتونه هم نباشه و طلاق بگیره

دعوا که اعصاب خوردی شده چ طلاق بگیره چ نگیره اعصابش درگیرهست دیگ چرامهرشو ببخشه تواین گرونی همون خودش ی کمک خرجه براش..

همین‌رو نوشتم نگاه کنی

چرا وقت و عمرت را تلف می‌کنی آنچه بسیار واضح هست این آقا علاقه ای به شما نداره اگه هم مهربان ببخشید و زندگی کنی زندگیت مثل مردگی میمونه .پس بهتره نهرین بزاری اجرا و طلاقتو بگیری

توافق خواسته اونه چرا باید به خواستش بروسنمش

منطقی نگاه کن ن احساسی.

هزار سال دیگ هم 114 تا سکه رو نمیده.

ی درصدم بخوای بگی کل مهریه رو میخوام میتونه بگه طلاقت نمیدم، باید 10 سال بدویی تا طلاق بگیری.