2777
2789

واسه خواهرم سنگ تمام گذاشتن بابام که پولی نمیداد و نمیرفت خرید خواهرم ومامانم یواشکی میرفتن جهاز واسش میخریدن بله برون و عروسی مفصل همه چی تکمیل

اما ۱۵سالگیم فوت کرد برای من۲۰میلیون جمع کرده بود بابام گذاشته تو بانک بعد فوتش 

الان ازسود پول بم ماهیانه میده به جای اینکه همون موقع برای آینده من سکه بخره

یه چن تاخرت وپرت و لوازم قدیمی که مامانم واسم جمع کرده بود رو گذاشتیم انباری مادربزرگم

هرحرفی میشه عمم میگه جهازت که کامله نیازی نیس دیگ چیزی بخری

بابامم داره زن میگیره مطمئنم زنشم نمیذاره حتی ازدواج کنم مراسم واسم بگیره چه برسه جهاز

دلم گرفته ای کاش مامانم زنده بود😭😭از بچگی دوست داشتم لباس عروس بپوشم که فکرنکنم هیچ وقت اتفاق بیفته

آبجیم میگه من که بابارومیشناسم برات عروسی هم نمیگیره اون بخوادزنش نمیذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ بشه کار کنی وهرماه با کمک بابات جهیزیه بخری

همین الان خانمه میگه ماهی۲میلیون به دخترت میده۱۲۰۰هم پول باشگاهمه تازه از پولی که به دخترت میدی کمتره

مطمئنم نمیذاره چیزی بابام بخره

آخه من سرهرکاری برم ماهی۱۲میلیون نهایتا بدن چطوری جهاز بخرم ۱۲میلیونم چیزی نمیشه

عزیزم نگران نباش

زندگی تو نه دست باباته،نه زن بابات،نه عمت،نه خواهرت

خدا واست بخواد کافیه❤️

شما خدا رو داری،انشاالله بهترین ازدواجو میکنی و بهترین جهازم میخری

من عاااشق زمستونم❤️
منم مامانم نمیذاره ازدواج‌کنم🥺جهیزیه ندارم منم

بمیرم برای دلت

خیلی سخته 

من حتی میگم به خاطر این شرایط ازدواج نکن  اما باوجود زن بابایی که چن وقته دیگ میاد مجبورم تاچن سال دیگ ازدواج کنم

همین الان خانمه میگه ماهی۲میلیون به دخترت میده۱۲۰۰هم پول باشگاهمه تازه از پولی که به دخترت میدی کمتر ...

عشقم حالا شما الان ازدواج کنی الان که نمیری خونه،حداقل دو سال عقد بمون وسایلتو میخری،وام ازدواجم داری

بعد الانم برو دنبال کار،هرماه با حقوقت سکه پارسیان بگیر،خودت یه کم سرمایه جمع کن تا ازدواج کنی و جهیزیه دلخواهتو بخری

من عاااشق زمستونم❤️
عشقم حالا شما الان ازدواج کنی الان که نمیری خونه،حداقل دو سال عقد بمون وسایلتو میخری،وام ازدواجم دار ...

الان که خودمم قبول دار زوده ایشالا۴یا۵سال دیگ

وسواس فکری گرفتم حتی برای آینده ای هنوزهیچی معلوم نیس حرص میخورم

مردا اصلا به فکر اینکه کم کم باید جهاز بر دخترشون جمع کنن نیستن،مثل مامانت هر برج به بابات بگو من فلان وسیله رو میخوام و تورم و گرونی زیاده و اگه الان نخرم بعد نمیتونم،مستقیم مطرح کنی شاید بهتر باشه،