2777
2789
عنوان

زن همسایمون مرد همین الان متاسفانه خیلی اوضاع بدیه

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 41 پست

اسی میشه از اول توضیح بدی؟ گیج شدم و ذهنم درگیر شده که چی گفتی؟ 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا چراگرخیدن کجاش عجیبه مادرش پیش همسایه ست😑

خدابیامرزتش

هیچی پذیرایی کن چای چیزی

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

ممنون از کمکی که میکنید

آره اشتباه گفتم خیلی هل شدم 

مادرم پیش دختر مرحومه هست

بنظرتون انقدری زیاد میشن که لیوان تنیز کم بیاد ؟

حالا دیگه لیوان های مختلف باشه ایرادی نداره ها

لیوان هامون کم و متنوعه منم هیچی واقعیتش بلد نیستم اینا دارن خیلی زیاد میشن

ولش کن الان کسی چای نمبخوره، تو فقط اونجا باش الان فامیلاش خودشون میان دس بکار میشن اگه چیزی لازم باشه میارن اماده میکنن، خدا بیامرزتش دنیا همینه توی چن ثانیه باید بذاری و بری

خونه خودتون رو به شما سپردن؟امروز این دومین تایپکی بود که گیج شدم.یکی اون تایپک بچم سیاه پوشیده🤦‍♀️

وای اسی یه پسر 16 ساله اس 🙁

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

دقیقا،زنده باشی

تو یه پسر نوجوونی ؟؟؟ 

خوب زنگ بزن بابات بیاد. 

تو یه پسر نوجوونی ؟؟؟ خوب زنگ بزن بابات بیاد.

آره 

خداروکشر بعد از مدتی اومد 

از کمک همتون ممنونم

مادرم رفته پیش دخترشون دلداری بده اشتباه تایپی بود پیش زنش