2777
2789

ما چند وقت پیش یه زمین کوچولو فروختیم ۸۰۰ میلیون که املاکی تقاضای ۲۰۰ میلیون حق فروش کرد

اجازه نداد ما قراردادرو بخونیم به بهانه های مختلف و امضا مجازی گرفت

مفاد قرارداد رو کامل تغییر داد و همه چیزو نوشت به پای ما در صورتی که چون ما مفت فروختیم توافق بر این بود که بنویسه به پای خریدار

بعد گعت تا ۲۰۰ به من ندید من نه قرارداد میدم بهتون نه چک ها نه مدارک و ما اتحادیه شکایت کردیم

بعدش قیمت زمین رو کم کرد و شد ۶۰۰ و اینکه همه چیز به پای خریدار و ما خسته و کلافه کوتاه اومدیم چون به شدت پول میخواستیم

الان باید یدونه رضایت نامه ببره املاک

به نظرتون اذییتش کنم نامردیه؟ در حق ما خیلی ظلم کرد

من باشم انتقام میگیرم

اگه بدونی چی سرما آورد

رفت اتحادیه گفت ما چک هارو تحویل دادیم در صورتی که نداده بود پوستمون کنده شد تا ثابت کنیم

بهش گفتم چرا همه چیزو نوشتی پای ما مگه توافق نبود به پای خریدار باشه گفت من اینو اهرم فشار کردم که ۲۰۰ به من بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این رضایت نامه چیه؟ بهش ندین چی میشه؟۲٠٠ تومنرو بهش دادین؟

چون شکایت کرده بودیم باید رضایت نامه ببره اتحادیه املاک که مشکل اینا حل شده

نه اما مبلغ قرارداد که ۸۰۰ بود شد ۴۰۰

چون خریدار رفیقشه مطمئنم اون پولو بهش میده

از ما کم کرد که بده به اون

تا حالا خریدار ۱۰ بار برای رضایت نامه زنگ زده در صورتی که اصلا ربطی به اون نداره یه چیزیه بین ما و املاک

چون شکایت کرده بودیم باید رضایت نامه ببره اتحادیه املاک که مشکل اینا حل شدهنه اما مبلغ قرارداد که ۸۰ ...

یعنی زمین 800 میلیونی رو 400 فروختین؟

نمیشد قبول نکنین؟

الان اصلا رضایت نامه رو ندین چی میشه؟

یعنی زمین 800 میلیونی رو 400 فروختین؟نمیشد قبول نکنین؟الان اصلا رضایت نامه رو ندین چی میشه؟

نه زمین ۸۰۰ بود توی قرار داد اما شد ۶۰۰ بعنی ۲۰۰ از پول ما کم شد

نمیدونم چی میشه اما امیدوارم آدمشون کنن عوضی هارو

نه زمین ۸۰۰ بود توی قرار داد اما شد ۶۰۰ بعنی ۲۰۰ از پول ما کم شدنمیدونم چی میشه اما امیدوارم آدمشون ...

ببخشید سوال میکنم

خب قرارداد رو تغییر داد شما چرا امضا کردین؟

الان اون 600 تومن رو کامل گرفتین؟

ببخشید سوال میکنمخب قرارداد رو تغییر داد شما چرا امضا کردین؟الان اون 600 تومن رو کامل گرفتین؟

خواهش میکنم عزیزم

مجبور شدیم چون به شدت پول لازم بودیم چکمون داشت برگشت میخورد و رفت و آمد به اتحادیه و تعزیرات خیلی هزینه بر و سخت و دور بود و کاراش زمانبر بود

ما نقد معامله کرده بودیم اما اون چک هارو نوشته بود تا عید

الانم ۳۰۰ تومن گرفتیم بقیه مونده آخر پاییز چک داده

توافق ما یدونه چک بود نقد اما اون ۱۰ تا چک نوشته بود خورد خورد تا عید به زور شد تا آخرپاییز

همه جوره سرمون کلاه رفت

فسخ هم نمیکرد میگفت ۲۰۰ میلیون حق فسخ بدید تا فسخ کنیم

خواهش میکنم عزیزممجبور شدیم چون به شدت پول لازم بودیم چکمون داشت برگشت میخورد و رفت و آمد به اتحادیه ...

ایشالا بشه خرج مریضیش

دزدی تو روز روشن

شما هم کلا این رضایت نامه رو نده

اون چکها رو پاس نکنه میتونی برگشتش بزنی

ایشالا بشه خرج مریضیشدزدی تو روز روشنشما هم کلا این رضایت نامه رو ندهاون چکها رو پاس نکنه میتونی برگ ...

خیلی سرمون کلاه رفت

چک ها رو جرات نداره نقد نکنه چون یارو بسازبفروشه حساباشو میبندن

آره میخوام یکم بپیچونمشون حقشونه

بعد جالب اینجاست خودشون جرات ندارن زنگ بزنن این خریداررو میفرستن جلو چون خودشون مدام زنگ میزدن منو تهدید میکردن که ما فسخ مینویسیم باید فسخ بدی شکایت نکن ما اگه لج کنیم برات بد میشه و...

کثافتا

خیلی سرمون کلاه رفتچک ها رو جرات نداره نقد نکنه چون یارو بسازبفروشه حساباشو میبندنآره میخوام یکم بپی ...

اون فسخ کنه شما باید خسارت بدی؟

اینا دارن الکی میترسوننت

من باشم اصلا جواب تلفن نمیدم رضایت نامه هم تو خواب ببینه

اون فسخ کنه شما باید خسارت بدی؟اینا دارن الکی میترسوننتمن باشم اصلا جواب تلفن نمیدم رضایت نامه هم تو ...

نمیدونم والا ولی مدام تهدید میکرد

الان تهدید نمیکنه و روش نمیشه زنگ هم بزنه به من اما خریدار مدام زنگ میزنه و اعصاب منو خورد میکنه 

تصمیم گرفتم دیگه جوابشو ندم