melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 3806 عنوان بچه یه سئوال از امروز دهه فاطمیه شروع شده⁉️ 54 بازدید | 7 پست امروز شهادت حضرت فاطمه هست یا فردا ؟!!من نمیدونستم امروز یکم موزیک گذاشتم رقصیدم خدا ببخشتم نمیدونستم برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍. 1404/08/11 | 17:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_گلهای_بهاری عضویت: 1395/08/19 تعداد پست: 37370 شهادت حضرت زهرا که سه شنبه هست فاطمیه رو هم شهرای مختلف روزهای مختلف برگزار میکنن . خیلی خوبه که احترام نگه میداری ولی نترس گناهی نکردی اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 3806 فرداست ،گلم اشکال نداره از عمد که نبوده ممنونم عزیزم فکر کردم امروزه ! برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 3806 شهادت حضرت زهرا که سه شنبه هست فاطمیه رو هم شهرای مختلف روزهای مختلف برگزار میکنن . خیلی خوبه که احت ... قربونت برم عزیزم ممنونم واقعا .!!؟؟ یعنی برای شهرها متفاوته؟؟ نمیدونستم چ جالب !!! برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
مامان_گلهای_بهاری عضویت: 1395/08/19 تعداد پست: 37370 قربونت برم عزیزم ممنونم واقعا .!!؟؟ یعنی برای شهرها متفاوته؟؟ نمیدونستم چ جالب !!! اره حتی مراجع مختلف نظرشون فرق داره 😊یه پیج توی اینستا هست به نام ahkam_yar اگر دوست داری بزن ببین همین الان پستشو دیدم گذاشته .لینک نمیشه گذاشت اینجا اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 3806 اره حتی مراجع مختلف نظرشون فرق داره 😊یه پیج توی اینستا هست به نام ahkam_yar اگر دوست داری بزن ببین ... وای چ عجیبب من فکر میکردم همه شهر ها یجوره دیگه تفاوتی نداره ما شیراز هستیم برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
مامان_گلهای_بهاری عضویت: 1395/08/19 تعداد پست: 37370 وای چ عجیبب من فکر میکردم همه شهر ها یجوره دیگه تفاوتی نداره ما شیراز هستیم منم شیرازم 😍✋️ اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚