2777
2789

امروز شهادت حضرت فاطمه هست یا فردا ؟!!

من نمیدونستم امروز یکم موزیک گذاشتم رقصیدم خدا ببخشتم نمیدونستم 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

شهادت حضرت زهرا که سه شنبه هست فاطمیه رو هم شهرای مختلف روزهای مختلف برگزار میکنن . خیلی خوبه که احترام نگه میداری ولی نترس گناهی نکردی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرداست ،گلم اشکال نداره از عمد که نبوده

ممنونم عزیزم فکر کردم امروزه !

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

شهادت حضرت زهرا که سه شنبه هست فاطمیه رو هم شهرای مختلف روزهای مختلف برگزار میکنن . خیلی خوبه که احت ...

قربونت برم عزیزم ممنونم 

واقعا .!!؟؟ یعنی برای شهرها متفاوته؟؟ نمیدونستم چ جالب !!!

قربونت برم عزیزم ممنونم واقعا .!!؟؟ یعنی برای شهرها متفاوته؟؟ نمیدونستم چ جالب !!!

اره حتی مراجع مختلف نظرشون فرق داره 😊

یه پیج توی اینستا هست به نام ahkam_yar اگر دوست داری بزن ببین همین الان پستشو دیدم گذاشته .لینک نمیشه گذاشت اینجا

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اره حتی مراجع مختلف نظرشون فرق داره 😊یه پیج توی اینستا هست به نام ahkam_yar اگر دوست داری بزن ببین ...

وای چ عجیبب من فکر میکردم همه شهر ها یجوره دیگه تفاوتی نداره ما شیراز هستیم