2777
2789

مامانای بدو تنبل و بد دهن و نفرینگر بچه های تحویل جامعه میدن ک افسردن و همیشه هشت شون گره نه شونه ضعیفن و ناتوان

مامان های قوی و امیدوار و پره انرژی مثبت و حال خوب کن بچه هایی تحویل جامعه میدن ک باعث میشن جامعه چرخش بهتر بچرخه و قطعا بچه هاشون یچیزی میشن

حالا نه از نظر تحصیلی ولی قطعا توی ی زمینه ای شکوفا میشه طرف

🙂‍↔️💚🐈‍⬛🪴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ی مدت ب خودت میای میبینی عه شدم عین مامان 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بعد ی مدت ب خودت میای میبینی عه شدم عین مامان

اونی که بیشتر با مامان وقت میگذرونه

مثلا ما سه تا خواهریم، خواهر کوچیکم چون همش با مامانم بود 100 درصد اخلاقاش شبیه مامانمه. انگار هردوشون یک نفرن

ولی ما دوتای دیگه هیچ شباهتی به مامان نداریم

اونی که بیشتر با مامان وقت میگذرونهمثلا ما سه تا خواهریم، خواهر کوچیکم چون همش با مامانم بود 100 درص ...

اتفاقا من خیلی زود ازشون جدا شدم و تو دورانی ک باهم بودیم اصلا باهاش سازگار نبودم ولی اخلاقم کپ خودشه

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )