2777
2789
عنوان

خانما بتظرتون به دروغ به نامزدم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاثا خوندم و به نظرم نامزدت بيشتر مقصره اكه از اول قرارتون اين بود كه همه جي رو بهم بكين جرا يهو ق ...

نمیدونم یهو فاطی کرد البته اخلاقش اینجوری هنوزم بهم پیام و زنگ نزذه😔

اره تاپیک قبلمو بخونی میفهمی اصلا حالم بده🥺

خوندم

تو مقصر نیستی. اون مقصر جلوه ت داده

اینمه کجا بودی یا روزت چجوری گذشت و کجاها رفتی جواب پس دادن نیست. زندگی روزمره همین صحبتاست و بعد ده سال زندگی ، همه حرفاتون میشه همینا چون روتین زندگیتون همینه کلا. هرروز ک‌ ادم حرف برا گقتن نداره

اون اشتباه میکنه که نمیگه. تو هم میتونی با لحن بهتر و زیرکی بیشتر بپرسی ک طرف فک نکنه داره جواب پس میده

ولی درهرحال به صورت کل مشکل از تو نیست. دیکه نمیخواد معذرت خواهی کنی. باید بشینین خیلی جدی درباره انتظاراتتون با هم حرف بزنید

ضمنا رابطه محافظت نشده هم نداشته باشید با هم

بنظرم یکی دوروز پیام نده اما اگه خیلیییی نتونستی جلوی خودتو بگیری و پیام ندی، اینجوری پیام بده

دروغ نگو

«سلام خوبی؟ خواستم دعوتت کنم اگه موافق باشی یه تایمی مشخص کنیم بشینیم حرف بزنیم ناراحتیامونو مطرح کنیم. انتظاراتمونو بگیم. اگه هم تمایلی نداری لطفا مستقیما بهم بگو»

خوندمتو مقصر نیستی. اون مقصر جلوه ت دادهاینمه کجا بودی یا روزت چجوری گذشت و کجاها رفتی جواب پس دادن ...

الان دو روزه که خبری ازم نگرفته رسما گفت تموم شه این رابطع و از هم خداحافظی کردم اما از طرف من انگار هیچی کات نشده

بنظرم یکی دوروز پیام نده اما اگه خیلیییی نتونستی جلوی خودتو بگیری و پیام ندی، اینجوری پیام بدهدروغ ن ...

وای نه ی بار گفتم دیگع بیا اشتی اما گفت نع خسته شدم اصلا دیگ نمیخوام پیام بدم اما حالم خیلی بدع

وای نه ی بار گفتم دیگع بیا اشتی اما گفت نع خسته شدم اصلا دیگ نمیخوام پیام بدم اما حالم خیلی بدع

ببین از نظر منی ک احساساتم درگیر نیست، این ادم مناسب یه رابطه بلند مدت نیست

کلا کسی ک برا حرف زدن گارد میگیره مناسب نیست

دیکه ابتدایی ترین راه ارتباطی یه رابطه ست حرف زدن

تو حرف زدن تنش باشه دیگه هیچی به هیچی

چند سالتونه؟