2777
2789
بعضیا میترسن رودرو حرفشونو عوض میکنن و شما می مونین یه حرف .

نه دیگه میگه پشت سرش یه یکی دیگه گفته

با اون نفر قرار بزاره ، مشخص میشه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش قبول داره گفته میگه خوب گفتم

واااای اینو دیگه نمیتونی کاریش کنی😂😂😂

از خدا برات صبر میخوام

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

مستقیم بهش نگید 

حرفی ک راجع بهتون زده رو بخند بگو راجع بهم اینجوری گفتن 

نگو کی گفته بهت یا تو گفتی اون خودشو جمع میکنه 

ولی اگه بری مستقیم بزنی تو چشم طرف ک تو این حرفو زدی معلومه زیر بار نمیره

بعدم کسی هم ک بهت خبر رسونده دوستت نیست مطمئن باش خودشم یه حرفی زده ک اون هم غیبت تو رو کرده

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

مستقیم بهش نگید حرفی ک راجع بهتون زده رو بخند بگو راجع بهم اینجوری گفتن نگو کی گفته بهت یا تو گفتی ا ...

جواب اسی رو بخون

میگه بهش گفته ، انکار نکرده

گفته خوب کاری کردم

نه دیگه میگه پشت سرش یه یکی دیگه گفتهبا اون نفر قرار بزاره ، مشخص میشه

من اینکازو کردم طرف فرار کرد رفت شهرشون جدا بود اگه رودرو میکرد شاخ طرفو میشکوندم تا یاد بگیره نشینه پشت هر کسی نه تنها من حرف زدن نیمد حق و ناحق کرد .در اینده یه روز همینجوری یکی سرش میاره دیگه من کاره ای نیستم خدا بالاسر هست

مستقیم بهش نگید حرفی ک راجع بهتون زده رو بخند بگو راجع بهم اینجوری گفتن نگو کی گفته بهت یا تو گفتی ا ...

داشته پشت سرم یکارایی میکرده اومدن اطلاع دادن خواهرمه زیر بار رفت میگه خوب کردم گفتم دوست داشتم بعدم قضیه رو چرخوند و منو مقصر کرد تهشم بهم حمله کرد