الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چی بگم منم تا دو روز پیش اشتها نداشتم از گرسنگی گریه میکردم شدید ۸کیلو کم کردم فقط میتونم بهت بگم چا ...
من بارداری قبلیم اصلا اینجور نبودم سر دخترم نمیدونم ایندفعه چم شده واقعا کلافه هستم با یه بچه کوچیک سر دستم بارداری ناخواسته اعصاب ندارم غذا به دخترم هم نمیتونم بدم بوی غذاش حالم رو بد میکنه اونم کلی وزن کم کرده از گرسنگی
عزیزم با بارداری وحشتناکه این وضعیتتت بخدا با تمام وجود درکت میکنم من فقط خون بالا میاوردم چون معده ...
به کسی نگفتم باردارم البته بگم هم کمکی دریافت نمیکنم بیشتر میشه شر و دعوا شوهرم هم دو شیفت سرکاره بچم فقط شیر خشک میدم بخوره دو سال و نیمش هم هست واقعا الان خوابوندم ش فقط دارم عوق میزنم و گریه میکنم نمیدونم چه کنم اصلا بوی غذا بهم میخوره استفراغ میکنم