2777
2789

از گرسنگی تهوع شدید دارم ولی نمیتونم لب به غذا بزنم

دو روزه هیچی نخوردم

همش هله هوله

بیشتر شیرینی میلم میشه ولی مقاومت میکنم و نمیخورم میترسم قند خون بگیرم چکار کنم از گرسنگی دارم پس میافتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸ هفته داغونم از تهوع و بی اشتهایی

چی بگم 

منم تا دو روز پیش اشتها نداشتم از گرسنگی گریه میکردم شدید 

۸کیلو کم کردم 

فقط میتونم بهت بگم چاره ایی جز طاقت اوردن نداری ولی میگذره

نون ماست بیسکوییت یکم از اینا میخوردم 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

چی بگم منم تا دو روز پیش اشتها نداشتم از گرسنگی گریه میکردم شدید ۸کیلو کم کردم فقط میتونم بهت بگم چا ...

من بارداری قبلیم اصلا اینجور نبودم سر دخترم نمیدونم ایندفعه چم شده واقعا کلافه هستم با یه بچه کوچیک سر دستم بارداری ناخواسته اعصاب ندارم غذا به دخترم هم نمیتونم بدم بوی غذاش حالم رو بد میکنه اونم کلی وزن کم کرده از گرسنگی

من بارداری قبلیم اصلا اینجور نبودم سر دخترم نمیدونم ایندفعه چم شده واقعا کلافه هستم با یه بچه کوچیک ...

عزیزم با بارداری وحشتناکه این وضعیتتت 

بخدا با تمام وجود درکت میکنم من فقط خون بالا میاوردم چون معده خالی بود 

ولی تصور اینکه یه بچه هم گرسنه بمونه وحشتناک

کاش کسی بیاد کمکت

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

عزیزم با بارداری وحشتناکه این وضعیتتت بخدا با تمام وجود درکت میکنم من فقط خون بالا میاوردم چون معده ...

به کسی نگفتم باردارم البته بگم هم کمکی دریافت نمیکنم بیشتر میشه شر و دعوا شوهرم هم دو شیفت سرکاره بچم فقط شیر خشک میدم بخوره دو سال و نیمش هم هست واقعا الان خوابوندم ش فقط دارم عوق میزنم و گریه میکنم نمیدونم چه کنم اصلا بوی غذا بهم میخوره استفراغ میکنم

به کسی نگفتم باردارم البته بگم هم کمکی دریافت نمیکنم بیشتر میشه شر و دعوا شوهرم هم دو شیفت سرکاره بچ ...

عزیزم خدا کمکت کنه برو سرم بزن بهتر میشی