2777
2789
ای بابا بازم ... 

چند وقت پیش توی مجلسی بودم سه تا خانم رو اونجا دیدم(باهم دوست بودن) میگفتن یه آقاهه بود مشکلت رو ک بهش میگفتی ب ۳ روز نمیکشید ک حل میشه . بیشتر از دوهزار تومن هم بهش نمیدادن. 

میگفت دوستم ۳ ماه بود ک با شوهرش قهر بود شوهرش نمیومد نازشو بکشه.رفت پیش این آقاهه وقتی برگشت خونه دید مادر شوهر و خواهر شوهره اومدن دنبالش

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.

البته اینم چند سال پیش فوت کرده بود .

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر همچین آدمی گیر آوردی بچسب بهش در غیر این صورت بیخیال شو‌ ‌ . شاید یکی هم پیدا شه ک با نفسش قفل ر ...

حدودا 150تومن ازم خواست واله نسبت به دعا نویسای ديگه خیلی خوب ميگيره و اینکه یه نفر از اطرافیان داشتن طلاق میگرفتن با دعای ایشون الان دارن زندگی میکنن واقعیتش من زندگیم قفل شده به طرز عجیبی انشالله خدا این آقارو سر راهم گذاشته 

حدودا 150تومن ازم خواست واله نسبت به دعا نویسای ديگه خیلی خوب ميگيره و اینکه یه نفر از اطرافیان داشت ...

چی بگم والا . بازم راجبش تحقیق کن . اگر نتیجه داد ب منم بگو. 

سلام عزیزم 

خوبی؟؟؟

نتیجه داد؟؟؟

سلام دوستانی ک گفتن ب دعا اینجور چیزا اعتقاد ندارند و بهتره از خود خدا بخوان ک مشکلشون حل بشه نظر هر کس محترمه و نمیشه بزور ی چیزیو ب یکی تحمیل کرد اما اینم بدونید ک بعضی از ادما دستای خدا رو زمینن خدا ب واسطه اونا مشکل خیلی ها رو حل میکنه خدا اینجور ادما رو واسطه قرار میده همون طور ک واسه هدایت ما انسان ها پیامبران رو فرستاد خدا خودش میتونست مارو هدایت کنه اما واسطه قرار داد 

خدای نکرده یکی مشکل بیماری داشته باشه مث سرطان نمیشه ک بگه فقط خدا من ب دکتر اعتماد ندارم خدا دکتر رارو وسیله قرار داده از علمش ب اونا اموخته تا توسط اونا و البته خود خدا مشکل همه رو حل کنه

من منظورم هر دعا نویسی نیستا 

میشه برا حاجت قلبم صلوات بفرستید🙏🙏
سلام گلم منم خیلی به کمک احتیاج دارم شما کسی و میشناسی کارش خوب باشه؟ زندگیم تباه شده 

سلام عزیزم

سلام گلم خوبین میتونید به منم کمک کنید

درخواست دوستیتون رو قبول کردم

درخواست دوستیتون رو قبول کردم

به منم کمک‌کنید لطفا

نیا باران... زمین جای قشنگی نیست. من از اهل زمینم؛ خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست میدارد...
به منم کمک‌کنید لطفا

چشم

میشه شمارشو بزارین اینجا😔

سلام عزیزم اون آقاهه

فوت کرده .

اما یه نفر دیگه هست که اونم میگه تا چند وقت کار انجام نمیدم