2777
2789
اگه تاحالا مشاور نداشتی حتما مشاور بگیر

داشتم خودم استمرار ندارم ادم استرسی شدم و مایوسم..الانم میترسم اگ خودم بخونم نتونم از یطرفم مشاور خوب نمیشناسم 

همه از فیزیک شجاعی مینالن ..جدی خوبه؟

از چه لحاظ مینالن؟

برای من خوب بوده 

بدی که داره خیلی توضیح میده خیلیییی

اینقد تو‌تخته سیاه درس میده اینقد درس میده که خسته میشم

یک و نیم ساعت پشت سر هم بدون اینکه تستی حل کنه تو تخته سیاه تدریس کرده 

ولی من راضیم انصافا

چون قبل انتخاب اساتید من با میرحسینی و سایر ارتباط نگرفتم 

بازم ادم با ادم فرق داره و نظرات متفاوته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چه لحاظ مینالن؟برای من خوب بوده بدی که داره خیلی توضیح میده خیلییییاینقد تو‌تخته سیاه درس میده ای ...

همینک خیلی توضیح میده و طولش میده..

واسه شیمی نظرت چیه؟ من فراهانی میدیدم اما میگن نمیشه باهاش تست حل کرد و فلان

این روشتون برای ریاضی خیلی وقت میبره؟منم با کرمی ولی حل و تدریسش رو میبینم و روز بعد خودم مجدد حل می ...

نه والا من ریاضی کرمی رو با سرعت ۳x میبینم  وقت گیر نیست تو ماز هفته ای یه جلسه داره اوکیه برام

اگه خود جزوه رو بخونین تا 60 درصد میتونین بزنین اولویت با خودت جزوه باشه جزوه رو خوب بخونین

حالا اگه نتونستین کتاب تست بزنین رو ازمون تمرکز کنین  ان شاءالله بیشترم میزنین

کتاب جت هم خوبه بزنین سعی کنین تکالیف کرمی رو انجام بدین هرجلسه میگه از کجا تست بزنین

همینک خیلی توضیح میده و طولش میده..واسه شیمی نظرت چیه؟ من فراهانی میدیدم اما میگن نمیشه باهاش تست حل ...

اره لامصب خیلی توضیح میده😭😂

برای شیمی و زیست راستش من ویدیو نمیبینم چون وقتشو ندارم 

و اینکه تعریف فراهانی رو خیلی زیاد شنیدم هم تو این سایت هم جاهای دیگ 

نمیدونم والا چون نقطه ضعف من همین شیمی هست با دهم و یازدهم مشکلی ندارم ، با دوازدهم مشکل دارم اصن نمیفهمم چی به چیه

اره لامصب خیلی توضیح میده😭😂برای شیمی و زیست راستش من ویدیو نمیبینم چون وقتشو ندارم و اینکه تعریف ف ...

مرسی فداتشم 😘 

بنظرت بخام فیلمای سالیانه ریاضی و فیزیک الان شرو کنم میرسم ؟ 

مرسی فداتشم 😘 بنظرت بخام فیلمای سالیانه ریاضی و فیزیک الان شرو کنم میرسم ؟

من از تیر شروع کردم به دیدن حدود 30 جلسه اینا هست

شما از مهر شروع کنین پر قدرت اره میشه چون خودم یبار عقب افتادم حدود 7 جلسه ویدیو

خیلی اذیت شدم ولی رسیدم

شماهم میرسین مطمئنا ولی سختی داره دیگ

سال اوله پشتمپایه از متوسط پایینترازمون دیروز ثبت نام کردم ماز

هزینش چقدره ماز؟

برامنم دعاکن بتونم شروع کنم و دیک ولش نکنم خستم از این حال خودم بخدا 😓😓همش توفکرم و هیچکاری نمیکنم💔