2777
2789

دیروز با مامانم چت میکردیم سر یه بحث خیلی ساده یه کوچولو دعوامون شد بهم ویس داد من فکر کردم حرف عادیه جلوی هم اتاقیم باز کردم دیدم یه فحش خیلییی رکیک و زشت بهم داده یه ربع بعد دوباره یه ویس دیگه داد و دوباره فحش های بد. 

امروز به بابام خبر دادم اونم سه شنبه یه جراحی داره گفت قبل جراحی باید اینو آدم کنم دست از خودش برداشته و کسی حق نداره به دختر من از این حرفها بزنه و ... 

کارت مامانم رو ازش گرفته . خواهر برادر کوچیک دارم گفته حق نداری بچه ها رو با خودت تا سر کوچه هم ببری و نمیدونم من تورو به خاطر بچه هام نگه داشتم اگه قرار باشه هر هفته اشک یکیشونو دربیاری فلان میکنم بیسار میکنم . خلاصه کلی دعوا کرده باهاش . اینا رو خواهرم برام تعریف کرد . 

الان دلم خنک شده ولی همزمان عذاب وجدان هم دارم . فامیلای بابام خونمونن فهمیدن با مامانم دعوا کرده ولی نفهمیدن در چه حد بوده و چه چیزایی گفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس می‌کنم با فیکی یا مادرت مادرت نیست 

کل تاپیکات در مورد این زن بیچاره است 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نامادریته؟

کل تاپیکاش در مورد این مادره🙄

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

مسائل شخصیت رو جلو هم اتاقیت باز نکن همین آدم صبح فردا ازین موضوع سواستفاده میکنه میکوبه تو سرت

اونم‌مادرته بجای اینکه حامیش باشی براش دردسر درست کردی میتونستی با گفت و گو با لحن خوب حلش کنی دلیل نداشت به پدرت بگی حتما خودتم یچیزی گفتی اینجوری گفته بی دلیل که فحش نمیده‌چرا از حرف خودت چیزی نگفتی

پدرت خیلی کار بدی  می‌کنه اینقدر بهتون رو داده

یه بار دیگه هم تاپیک زدی 

خواهر ده ساله ام با مامانم دعوا کرده جلو مهمون ها که چرا برای من غذا نزاشتی،،، مامانمم بهش حرف زده،،،، 

منم به مامانم حرف زدم بعدم رفتم به بابام که بستریه،،، گفتم،،، 

بابام هم به مامانم حرف زده دعواشون شده!!! 

خداکنه فیک باشه تاپیک هات 

چقدر خانواده ی بی فرهنگی هستید 

بچه ها یک ذره تربیت ندارید،،، بزرگ و کوچیکی حالیتون نیست،،،،، داعم با مادر دعوا میکنید و چوقولی میکنید 

بابات هم که داعم با مامانت دعوا میکنه و یه ذره احترام براش قاعل نیست و بچه هاش رو پرررو کرده 

مادرتون چرا وایساده پیش شما!!! 

من بودم تو خیابون زندگی میکردم،،، شمارو میزاشتم پیش باباتون و نامادری،،،،، و تا ابد ترکتون میکردم 

مسائل شخصیت رو جلو هم اتاقیت باز نکن همین آدم صبح فردا ازین موضوع سواستفاده میکنه میکوبه تو سرتاونم‌ ...

ببین میتونم صفحه چتم رو بفرستم واقعا هیچی نگفتم . گفت هر هفته دارم برات سه تومن میفرستم  گفتم برو بابا میخوای دروغ بگی اصلا به من پیام نده باهام حرف نزن که یهو اون ویس رک داد 

ببین میتونم صفحه چتم رو بفرستم واقعا هیچی نگفتم . گفت هر هفته دارم برات سه تومن میفرستم گفتم برو با ...

مادرت ممکنه اون لحظه تو شرایط روحی خوبی نبوده باشه پریود باشه هرموناش بهم ریخته باشه چه میدونم نزدیک یائستگیش باشه ناخودگاه باهات تندی کنه ولی خب مادرته درست نیست همچین رفتاری از جانب تو الان یکاری کردی دیگه نمیشه هیچ جوره جمعش کر د