2777
2789
عنوان

دوباره حوصله دعواا ندارم

60 بازدید | 9 پست

گوشی شوهرم دیشب دست پسرم بود باهاش بازی میکرد شوهرم به من گفت گوشیمو بزن شارژ 

بعد پسرم خوابش برد منم گفتم آشپزخونه رو مرتب کنم برم بخوابم کارارو کردم و رفتم خوابیدم یادم رفت گوشیشو بزنم شارژ صبح دیر از خواب بیدار شد به جای ساعت ۷ ساعت۸ بیدار شد بعد منم همون موقع بیدار  شدم گفتم ای وای ببخشید یادم رفت گفت آها با لحن تهدید بعد رفت 

الان ساعت ۸ برمیگرده خونه از صبح تا حالا که رفته زنگ نزده منم زنگ نزدم بهش 

بنظرتون چیکار میکنه وقتی برگشت  

..

اگه با لحن تهدید گفته اها، دعوا میکنه ،آمادگیش رو داشته باش 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان وظیفه تو بود بزنی شارژ ؟ بخاطر شارژنشدن گوشیش دعواکنه؟ ایناعجیبه و قفله واسم

نه وظیفه من که نیست میخواست گوشیرو از بچم بگیره من گفتم گفت بذار بازی کنه بعدا میزنم شارژ 

دعوا که نه ولی چرا از صبح ی زنگ نزده

..
نه وظیفه من که نیست میخواست گوشیرو از بچم بگیره من گفتم گفت بذار بازی کنه بعدا میزنم شارژ دعوا که نه ...

حالا مثلا شماگفتی و تقصیرشما بود که شارژنشد و اشتباه کردی  قتل که نکردی 

بااون گوشی میخواست اتم بشکافه و الان آزمایشات هسته ایش عقب افتاد؟ 

یمقدار محکم بایست  جرعت نکنه بخاطر هیچ و پوچ دعواکنه

گفت آها بعد رفت و از صبح هم زنگ نزده

شعلشون چیه ؟

سوادشون چقده ؟

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

حالا مثلا شماگفتی و تقصیرشما بود که شارژنشد و اشتباه کردی قتل که نکردی بااون گوشی میخواست اتم بشکاف ...

اون که دعوا کنه منم نگاش نمیکنم منم جوابشو میدم ولی امروز اصلا حوصله دعوا ندارم 

..
مغازه داره دیپلم چطور مگه؟

میخوام ببینم سطح فرهنگشون چطوره به دعوا کردن میاد ، نمیاد 

احتمال بحث هست ، اگه شروع کرد جوابشو نده بزار حرفاشو بزنه تخلیه بشه ،