2777
2789
عنوان

سر قبر بابام گریه نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 53 پست
خوبه ک تونستی اینجوری باشیمن تا یک هفته غذا نمیخوردم حتی اب صبح میرفتم سرقبرش عصر برمیگشتم اخرش کارم ...

سخته ولی خاک خودشم سردی میاره یه حس صبوری بهت غلبه میکنه

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه ک تونستی اینجوری باشیمن تا یک هفته غذا نمیخوردم حتی اب صبح میرفتم سرقبرش عصر برمیگشتم اخرش کارم ...

منم برادرم فوت کرد خیلی شرلیط بدی داشتم خیلی

هنوزم نتونستم کنار بیام با اینکه ۴ سال گذشته

سخته ولی خاک خودشم سردی میاره یه حس صبوری بهت غلبه میکنه

ن من قبول ندارم برای من اینطور نبود فقط بستگی ب خودت طرف داره یکی خودش سرده راحت کنار میاد

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

خدا رحمتش کنهبیمار بود؟من به خاطر غریبه ها هم گریه میکنم👺سر فوت عمو و زنعموی دوستم ، خودمو کور کردم ...

بله بیمار شد ممنونم همچنین رفتگانتو

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

این یه تحول عمیق در شماست که نشون میده به پختگی رسیدید ( سوء تفاهم نشه شاید قبلا به پختگی رسیده بودید ) به هر حال نشون میده درک عمیقی از اتفاقات انسانی دارید. تبریک میگم. متاسفانه در بیشتر موارد حتی گریه و زاری ما در این اتفاقات بیانگر حس واقعی ما نیست. 

منم برادرم فوت کرد خیلی شرلیط بدی داشتم خیلیهنوزم نتونستم کنار بیام با اینکه ۴ سال گذشته

واقعا من گاهی یادم میره ک نیست دی ماه میشه ۶ سال ومن هنوز نتونستم هضم کنم

هم غصه نبود پدرمو میخورم

هم غصه تنهایی مادرمو

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

خدا پدرتون رو رحمت کنه جایگاهشون بهشت برین باشه،یاد خودم افتادم تو مراسم خاک سپاری مادر بزرگم خیلی گریه کردم نمی‌دونم چرا جو گیر شده بودم حالا زیاد وابسته هم نبودم،فک میکردم گریه نکنیم عررررر نزنم زشته،یادم میاد خالم بد میشه با صدا هاااااااییییی مادر بزرگ جان هاااااای کجاییی،هر جا خفه شو زن،این اداها چیه🤦🤦🤦🤦🤦🤦😔😔😔😔😭😭😭😭

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

چرا فوت شدن؟🥺

وای امیدوارم هیچوقت غم نبینی

هنوز هفتش نشده

دوشنبه ، تصادف کردن هردو فوت شدن💔

ماشینشون ناااابود شده.

۳ تا بچه داشتن ، بزرگترین بچشون ۱۷ سالشه ، وسطی ۱۵ ، اخری ۶💔

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»