روزی ک فوت کرد خیلی ریلکس بودم. چون همش عمیقا حس میکردم همه کارو براش کردم همه اون احتراما همه اون خوبیایی ک هر بچه ای باید در حق پدرش انجام بده ما هم ازش خوبی دیدیم عشق و مهربونی دیدیم لطف بهمون کرد. وقتی فوت کرد احساس کردم ک دیگه ب رسم طبیعت ازمون جدا شد و گریه و زاری برای هر دو طرفمون خوب نیست
دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این یه تحول عمیق در شماست که نشون میده به پختگی رسیدید ( سوء تفاهم نشه شاید قبلا به پختگی رسیده بودید ) به هر حال نشون میده درک عمیقی از اتفاقات انسانی دارید. تبریک میگم. متاسفانه در بیشتر موارد حتی گریه و زاری ما در این اتفاقات بیانگر حس واقعی ما نیست.
خدا پدرتون رو رحمت کنه جایگاهشون بهشت برین باشه،یاد خودم افتادم تو مراسم خاک سپاری مادر بزرگم خیلی گریه کردم نمیدونم چرا جو گیر شده بودم حالا زیاد وابسته هم نبودم،فک میکردم گریه نکنیم عررررر نزنم زشته،یادم میاد خالم بد میشه با صدا هاااااااییییی مادر بزرگ جان هاااااای کجاییی،هر جا خفه شو زن،این اداها چیه🤦🤦🤦🤦🤦🤦😔😔😔😔😭😭😭😭
وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷