خوش امدی عزیزم ، باغ پرندگان ، پارک جنگلی علوی ، بو ستان الغدیر ، بوستان کوهستانی خضر ، کوه خضر حتما برو مخصوصا شبها ش ، بوستان کوهستانی زایر ، روستاهای قم زیبا هستن ، روستای کرمجگان ، روستای شاه اسماعیل ، روستای فردو ، روستای وشنوه ، تنگه قاهان ، روستای سنجگان ، سد سنجگان ، خانه ملاصدرا و خانه عصار ۲۰ کیلومتری قم شهر کهک ،این روستاها که نام بردم همون کهک هستن ، کرمجگان روستای ماست برو خیلی باصفاست مخصوصا حالا که پاییز ،روستوران هم تو این روستاها زیاده ، اگر خواستی بگو راهنمایی کنم ، تیمچه فرش قم برو ، بازار کهنه قم قدیمی ترین بازار ایران ، تپه های قلی درویش اطراف جمکران با ۸ هزار سال قدمت ، خانه تاریخی زند ، خانه تادیخی یزدان پناه که رستورانه اطراف حرم ، اب انبار شاد قلی خان که رستوران شده اطراف حرم ، گنبد۶ای نمکی،قم ۱۰ کیلومتری قم ساید پرواز هم داره ، اب انبار وفایی عمارت وفایی روستای قاضی ،
بنظرم فقط بری حرم خوبه.. من ی بار تولد حضرت معصومه رفتم حرم بعدش خواستم برم جاهای دیگه هم ببینم خیلی ...
چه عجیب قم که ۷۲ ملت ، بیشتر جمعیت ترک زبان هستن ولی قم تنها شهر امنه با این حجم جمعیت وفرهنگ های مختلف ، نمونش قم و یزد تنها شهرایی هستن که خبرای بد وناموسی ازش بیرون نمی اد نمی دونم شاید ما خیلی زشتیم کسی نگاهمون نکرده ، تا به حال ندیدم کسی نگاه کنه 😶🌫️
عزیزم دورغ می گن خودت بیا ببین ، جاهای تفریحی برات نوشتم ، نشان اگه داری بزن راحت همه جا می ری ، راستی دهکده صبا شهر دستجرد ، یا دشت نایه روستای نایه ، یا اقامتگاه نارویی طایقان قم هست ،اقامتگاه بابا حاجی هم ده کیلومتری قم هم رستورانه هم اب انبار تاریخی هم کپر برای استراحت داره
چه عجیب قم که ۷۲ ملت ، بیشتر جمعیت ترک زبان هستن ولی قم تنها شهر امنه با این حجم جمعیت وفرهنگ های ...
نمیدونم عزیزم من قصد نداشتم برم قم داشتم میرفتم بانه ی اتفاقایی افتاد که فقط میتونستم بگم حضرت معصومه منو طلبید که که روز دختر من مجبور شدم برم قم و بعد اون قضیه باردار شدم.. فقط متاسفانه اون نگاه و حس های بد خاطره بدی شد برام