2777
2789
بله می بارید من یادداشت کردم دیگه آبان ماه بارش بارون شروع میشد‌...... متاسفانه خشکسالیه

عهههه چ جالللب

چند آبان بارون شرو شد؟؟

ینی مهرماه بارون نداشتیم؟

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما خوزستانیم برای سال های قبل معمولا اوایل آبان ۶ آبان... ۱۰ آبان دیگه بارندگی داشتیم و چند روز پراکنده هوای ابری ... اما الان حسرت همون هوای ابری هم مونده به دلمون

فاروس:فانوس دریایی😊
ما خوزستانیم برای سال های قبل معمولا اوایل آبان ۶ آبان... ۱۰ آبان دیگه بارندگی داشتیم و چند روز پراک ...

آره تهرانم آلودست خوزستان چرا شمارو تعطیل نمیکنن

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچه

چرا مثل یوزارسیف شدیم؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ماهم از ابان بارون میومد پارسال 

امسال هیچ😔

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

من امسال اومدم مازندران . عاشق بارونم فقط چهار بار بارندگی بوده . حس خوبی ندارم اصلا

مگه مازندران بارشش زیاد نیست الان؟؟؟

ینی اونم تموم شد🥲

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچه

خیلی دور از طبیعته😭 دو ماهه منتظر بارونم 

همین سال پیش که من هفته های اول دانشگاه بودم زمین خیس بود اواسط مهر ماه تهران

سالهای قبل ترش هم همینطور 

حالا مدرسه که میرفتیم خیلی قدیم تر ۱۰سال پیش که ابتدایی بودیم شدید بارون میومد از همون مهر و یهو تگرگ میزد 🥲 

اتفاقا صب داشتم میدیدم فیلمشو😂 باز اونا ذخیره داشتن

نه منظورم بارونه..............خداروشکر برای ما قحطی غذا نیومده........................خدا بهمون رحم کنه بارون بیاد

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......