2777
2789
عنوان

ویروس جدید

120 بازدید | 12 پست

کسی اطلاعی از علائمش داره؟ نمیدونم سرماخوردم یا ویروس گرفتم

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

وای داداش من دلدرد و حالت تهوع گرفته این 10 روزه خوب نمیشه

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون که دلدرد استفراغ داره؟

عه پس ویروس گرفتم

دلم درد نمیکنها یه حسی داره اتگار توش خالیه ریه کلیه و اینجور چیزا ندارم بهد احساس سوزش هم داره

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

عه پس ویروس گرفتمدلم درد نمیکنها یه حسی داره اتگار توش خالیه ریه کلیه و اینجور چیزا ندارم بهد احساس ...

برو دکتر سرم میده بهت

برنامه میلی مورد تایید رسمی هست،اگر با کد دعوت نصبش کنید میتونید هدیه بگیرید و به حساب بانکیتون واریز کنید. کد دعوت: milli-s8mom

وای داداش من دلدرد و حالت تهوع گرفته این 10 روزه خوب نمیشه

ای وای پس روند درمان منم طول میکشه

۲ روزه مریض شدم نتونستم مدرسه هم برم

برو دکتر سرم میده بهت

رفتم گفت سرم لازم نیست و یه عالمه قرص داد بهم

البته حوصله نداشتم علائممو درست نگفتم

ای وای پس روند درمان منم طول میکشه۲ روزه مریض شدم نتونستم مدرسه هم برم

همین ویروس لعنتیه

ایشالا بلات بدور

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

همین ویروس لعنتیهایشالا بلات بدور

مرسی عزیزم همچنین

رفتم گفت سرم لازم نیست و یه عالمه قرص داد بهمالبته حوصله نداشتم علائممو درست نگفتم

خواهر من معده درد و استفراغ اینا داشت هیچی نمیتونست بخوره از شدت خالی بودن معدش بالا میورد بهش سرم دادن

برنامه میلی مورد تایید رسمی هست،اگر با کد دعوت نصبش کنید میتونید هدیه بگیرید و به حساب بانکیتون واریز کنید. کد دعوت: milli-s8mom

خواهر من معده درد و استفراغ اینا داشت هیچی نمیتونست بخوره از شدت خالی بودن معدش بالا میورد بهش سرم د ...

منم دقیقا همینجوریم

ولی ب دکتر گفتم سرماخوردم چون فکر میکردم سرماخوردگیه و اونموقع هنوز این علائم سروقتم نیومده بود

ولی خب چون لوزم عفونت کرده کلی دارو داد