2777
2789
عنوان

خاطره سم با مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5972 بازدید | 166 پست
اینجا بد از مادر حرف میزنن در حالی که خودشون زنن ومادر بی انصافیه واقعا

بی انصافیه بازن باردار این رفتارکردن ‌.بی انصافیه بادختر مردم اینجوری رفتارکردن ..من دوتا پسردارم ..اگه قراره ازاین گوه ها سرعروسم بخورم ..خدا بکشه اون روزو نبینم

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
برای من گزگه برای اونا ساده

گرگ ندیدی 

شوهر سابقم عمدا لیوان آب می‌خورد میذاشت رو فرش ندیدم شوت شد افتاد رو سرامیک شکست 

گفتم چرا وسط راه میزاری گفت تو کوری 

میخواست کارم ب بیمارستان اتاق عمل برسه پام بخیه بخوره چون همچی بندازه گردن مامانم خودشم خسیس سر ی نون خالی باهام دعوا راه انداخت گفت چقدر نون میخوری بااینک نون از کارت خودم ک سهم ارثم توشه خریده بودم ن از پول شوهرم 

عین جلاد بود 

زنگ‌میزد خواهرشو پر میکرد از شهر دیگ بهم بزنگه بد و بیراه بهم بگه 

سر ۱سال جدا شدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا یبار میذاشتی ببره تو ک فروشنده بودی منت سر شوهرتم داشتی ک ب مامانت کادو دادم

فروشنده نبودم 

صاب وسایل بودم

و صابخونه خودم

فروشنده اونیه که برا مردم کارمیکنه

پولی!

وای خوب شد دکش کردی رفت این عشق ابدی پسر بچه ننه هاشون خودشونو کشته بودن مامانم مامانم میکردن هرکی م ...

اگه اینطوری بود پسرشون رو داماد نمیکردن و طلا بخرن برا عروس  حتما خانواده ی تو اینطورین 

فروشنده نبودم صاب وسایل بودمو صابخونه خودمفروشنده اونیه که برا مردم کارمیکنهپولی!

خب منظورم همونه اونا رو واس فروش می‌ساختی 

منظورم اینکه دلی نبود واس فروش گذاشته بودی 

نه چرا پشیمون باشه نه هیچ کار نمیکنه

نمیشه یه جوری ازش بگیرید

با شوهرت که خوبه بره یه بهانه ای بیاره خونتونو پس بگیرید

ببخشید ولی همین بیوفته بمیره وارثها نمیگن خونه خودتون بوده میندازندتو تقسیم ارث

خب منظورم همونه اونا رو واس فروش می‌ساختی منظورم اینکه دلی نبود واس فروش گذاشته بودی

بالاترو بخون 

بخوام برات بگم

شاخ درمیاری

اصلانگم برات

الانم خونه مه پسرم منو فوش میده

مادر شوهرم میگه فداسرش خب چیه

سربع سرش نذار

مادر شوهر مادر بچه ی خودشه ناز ونیازتون رو برای مادر خودتون بیاین پسرا عاشق مادرشونن مهم اینه وب ...

ولی شوهر من عااشق منه 😂😂😂

مادرشوهرمم عاشقمه البته ولی کافیه یذره ناراحت بشم خودشو به در و دیوار میزنه از دلم دراره چون میدونم شوهرم چقد رو من حساسه