2777
2789
عنوان

نگهداری پرنده کارما داره

201 بازدید | 9 پست

سلام خانوما

نگهداری پرنده کارما داره؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

شاید تاحالا فکر نکرده بودم عروس هلندی بگیر ک خونگیه یا پرشین

کسی نمیتونه کشف ادوین هابل مبنی بر اینکه کیهان در حال بسط و گسترشه و اعلام این موضوع رو در آیه (والسما بنیناها باید و انا لموسعون) انکار کنه. کسی نمیتونه زوجیت در گیاهان رو که کمتر از سیصد ساله که توسط کارل لینه کشف شده و آیه (فاخرجنا به ازواجا من نبات شتی) و زوجیت الکترون و پروتون و آیه (و من کل شی خلقنا زوجین لعلکم تتذکرون) رو انکار کنه. کسی نمیتونه اکتشاف ۴۰۰۰۰ نورون در قلب و تاثیری که روی تصمیم گیری و اخلاق ما داره و آیه (فتکون لهم قلوب یعقلون بها) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تعیین جنسیت از طریق مرد و آیه (انه خلق الزوجین الذکر و الانثی من نطفه اذا تمنی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تولید شیر از خون که از حقایق علمی تازه کشف شده ست و آیه (من بین فرث و دم لبنا خالصا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه پی بردن دانشمندان به وجود دو معده در زنبور عسل و آیه (یخرج من بطونها شرابا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه که نسبت خشکی و دریاهای روی زمین ۲۹ به ۷۱ هست و تعداد تکرار این دو کلمه توی قران یعنی ۱۳ به ۳۲ رو اگه درصد بگیریم همینقدر میشه. و خیلی ارقام جالب دیگه مثلا کلمه زن و مرد که هردو بطور مساوی و ۲۴ بار اومده. کلمه روز که ۳۶۵ بار و کلمه ماه ۱۲ بار تکرار شده و ...‌ کسی نمیتونه این رو که آب بیشترین ماده تشکیل دهنده بدن هست و آیه (و جعلنا من الما کل شی حی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه این اعجاز رو که در آیه (نقلبهم ذات الیمین و ذات الشمال) اومده درمورد اصحاب کهف درست همونطوری که برای بیمارانی که بیهوشی یا بی تحرکی طولانی مدت دارن توصیه میشه هر چند ساعت یک بار اونها رو به راست یا چپ برگردونن برای تنفس پوستی و تجدید حیات سلول ها. کسی نمیتونه انکار کنه که در ارتفاع بالای ۴ هزار اکسیژن کم باعث سستی سردرد و تنگی نفس میشه و در آیه (و من یرد ان یضله یجعل صدره ضیقا حرجا کانما یصعد فی السما) اشاره شده. کسی نمیتونه انکار کنه حس شنوایی در جنین قبل از بینایی وجود میاد و در قرآن به خلقت گوش قبل از چشم در آیه (و جعلنا لکم السمع و الابصار) اشاره شده و و و و و ... -هیچکس- نمیتونه این کتاب و پروردگاری که اون رو نازل کرده -انکار- کنه اما میدونی چیه؟ بنظر من داستانش مثل وقتیه که -شب- میشه آره وقتی که -شب- میشه چند تا -سگ- توی کوچمون راحت جمع میشن و -سرصدا- میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا جای حیوانات داخل قفس یا در منزل یا محل زندگی انسان نیست بله کارما داره حتی به گربه غذا میدی بهش ظلم کردی اون باید وحشی بزرگ بشه زمینه های مرگ اونو فراهم میکنید

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن👑 کانال تلگرام آموزشی برنامه نویسی من codeCraft_77

ما عروس هلندی داشتیم بهم وابسته شده بود شدید 

بعدبه یه دلیلی  مجبور شدیم بفروشیمش خیلی ناراحتم واسش آخه اگه دو روز ازش دور بودم افسردگی میگرفت پراش را میکند

دیگه ببین چی کار کرد وقتی فروختمش ،نمیدونم مرده یا زنده است  

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

خوب نگهداری کنی ، آزادش بزاری تغذیه خوب و اصولی بهش بدی برکت هم داره من از وقتی پرنده هام اومدن اتفاقات خوب تو زندگیمون خیلی افتاده گاهی بهشون میگم برای فلان چیز دعا کنید و براورده هم میشه ! 

اما یکی دو نفر هم اطرافم عروس هلندی دارن از ماکارونی رب دار بگیر تا نمک سر سفره و باقلوا و سوپ و نوشابه و چای هر چی بگی به پرنده بدبخت میدن معلومه اینا کارما داره ! 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

کلا جای حیوانات داخل قفس یا در منزل یا محل زندگی انسان نیست بله کارما داره حتی به گربه غذا میدی بهش ...

خونه مادرم یه گربه میومد توی باغچه همیشه،مامان هم بهش اضافه غذا رو میداد بعداز مدتی دیدیدم یه گوشه حیاط سه تا بچه کرده همش میاد پشت در اینقدر میومیو میکنه تا به خودش وبچه هاش غذا بدن اللان بچه هاشم تقریبا بزرگ شدن من میگم دیگه ردشون کنید تا برن بیشتر عادت نکن ،اخه روزی دو وعده چهارتاشون غذا میخان ،که اینا گاهی مجبور میشن برن بال وگردن مرغ بخرن براشون،گذشته از غذا همش توی دست وپا هستن خیلی. میگم ببرید پارکی چیزی بزاریدشون،میگن میترسیم گناه باشه بیرونشون کنیم ،میگم خو اینا هم دوباره بچه میکنن اینجا کل زندگیتون شده گربه و بچه گربه .

بنظرتون اگه ببرن مثلا روستا یا پارک جایی بزارن خوب نیست؟؟

خونه مادرم یه گربه میومد توی باغچه همیشه،مامان هم بهش اضافه غذا رو میداد بعداز مدتی دیدیدم یه گوشه ح ...

بخاطر همین میگم بده دیگه

الان اون بچه هاش به شدت ترسو هستن چون تو حیاط یا تحت حمایت انسان بزرگ شدن غذا خوردن چیز خطرناک ندیدن ! الان اونا گیج هستن نمیدونن چطوری از زیر موتور یا ماشین فرار کنن شاید اولین ماشین بزنه بهشون لهشون بکنه ولی اگه مادرشون خودش بیرون اونا رو بزرگ میکرد یاد میگرفتن

به نظرم تو خیابونی جایی که امن تر هست ول کنید به امان خدا هرچی شد شد 

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن👑 کانال تلگرام آموزشی برنامه نویسی من codeCraft_77