2777
2789

سلام دوستان من یکساله ازدواج کردم ازمایش خون چکاپ دادم تیروییدم ۸.۵ ه قبلا همیشه عددش نرمال بود یعنی خود ایمنی گرفتم ؟ حالم بده t.s.h ۸.۵ بود 

ن گلم کم کاری

واسه من تی اس اچم ۲۵ شده بود 

الان ک خوبه واسه تو 

قرص بخوری خیلی زود میزون میشه

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۶ونیم بود چن سال پیشازهمون موقع هنو دارم قرص میخورم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خب بعد میشه قرصو قطع کرد یا مادام العمره

اکثرا مادام العمر

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

الان قطع کردی قرصو چند ماه خوردی

برای من ارثی الان ۴ ساله دارم و میخورم

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

ای وای هرروز قرص میخوری ؟

گفتم اکثرا 

وبله من هنو دارم میخورم چون باردارم شوم وباز زایمان کردم تازگی  ممکنه بخاطر تغییرات هورمونیه که هنوز ادامه دار شده..

من بعد ازدواجماینجوری شدم قبلا نداشتم

جوش غم وغصه  بغض فروخورده دلایل ذهنیشه 

ولی از نظرعلمی میگن کمبود یده 

من بعد ازدواجماینجوری شدم قبلا نداشتم

منم بعد از دومین بارداری اینجوری شدم

مشکلی نیست عزیزم

ی قرصه

سخت نگیر

شایدم بعد چند وقت کلا برطرف شد