2777
2789
عنوان

راز شوهر خفن پولدار رو سیندرلا بهمون یاد داد ما ندیدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 52 پست
آفرین به نکته سنجیت، ولی حیف دیر دیدم پیامتو و الان دارم با یه انتر واقعی زندگی میکنم

من خودم مجردم امیدوارم شاهزاده گیرم بیاد ولی اول و اخر  شانسه خدا باید برات بخواد 

سندرلا به کنار اون زیبای خفته ورپریده رو بگو خودشو زد به خواب تا شاهزاده اومد بوسش کرد یکهو بیدار شد ...

ای بابا یه عمره دیزنی تلاش کرده بهمون رازاش یاد بده ما نفهمیدیم غافل بودیم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تازه به شاهزاده نگفت منفقیر و کلفتم و تازشم یه جوری وانمود کرد انگاز شاهزاده رو نمیشناسه دوید فرار ک ...

آره این شگرد رو بعضی‌از دخترا خوب‌بلدن‌اجرت کنن

یه‌دختری، با پسر برادر من‌،آشنا‌میشه‌بعد‌که قشنگ‌خودشو

تو دلش‌جا داد و‌ وابستش‌کرد؛ گفت‌من‌یه‌بار قبلا‌نامزد‌کردم

(الله اعلم) شاید‌هم‌عروسی‌هم‌کرده‌بود. ما‌نفهمیدیم

خلاصه پسر برادرم‌ خانوادش‌رو راضی‌کرد. دختر رو گرفت

انشالله خوشبخت‌شن

آره این شگرد رو بعضی‌از دخترا خوب‌بلدن‌اجرت کننیه‌دختری، با پسر برادر من‌،آشنا‌میشه‌بعد‌که قشنگ‌خودش ...

اره اصلا نباید بگی به نظرم  سیندرلا هم نگفت با لباس اشرافی رفت گفت خندید و خوش گذروند 

سایت عمومی نیست سایت بارداری و بچه داریه برو سبزی پاک کن با زنای تو کوچه به هر حال کوچه هم عمومیه

تو خودت مجردی سایت بارداری و بچه داری چیکار میکنی ؟؟

تاپیکاتون در مورد همه چی هست جز بارداری و بچه داری 

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

تو خودت مجردی سایت بارداری و بچه داری چیکار میکنی ؟؟تاپیکاتون در مورد همه چی هست جز بارداری و بچه دا ...

من زنم بالاخره که به روز حامله میشم برا روز مبادا عضو شدم شما نکنه می‌ترسی حامله بشی؟ چقدر از مرد فضول و خاله زنک بدم میاد 

من زنم بالاخره که به روز حامله میشم برا روز مبادا عضو شدم شما نکنه می‌ترسی حامله بشی؟ چقدر از مرد فض ...

منم اومدم سیاست های زنونه یاد بگیرم‌ نره تو پاچم

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

منم اومدم سیاست های زنونه یاد بگیرم‌ نره تو پاچم

برا چیت دقیقا خودش بکنه تو پاچت؟ پول پله که نداری خاله زنک هم هستی قیافتک مطمعنم شبیه فوک های دریایه برو سبزی پاک کردن امتحان کن اونجا خیلی سیاست زنونه بهتر یادت میدن