2777
2789
عنوان

بعد دو روز سه میلیون گرون شد🥲

257 بازدید | 14 پست

واقعا دیگه قلبم درد گرفته

بلاخره یه جا پیدا کرده بودم که قیمت چرخ سردوز رو مناسب تر می‌گفت یعنی ۴۷ میلیون ، 

حالا بعد دو روز که پولم تکمیل شده میگه اونو فروختم و بار جدید آوردم زیر ۵۰ تومن نمیدم 

میگه ایران همینه ، تورمه ، هر روز قیمت‌ها بالاتر میره

۲۰ شهریور یه چرخ راسته دوز خریدم ۲۷ میلیون 

و هفته پیش دوستم رفته دقیقاً همونو خریده به ۳۹ میلیون 😥

چه خبرههههه تووووونه

بخدا دیگه اینجوری تورم نیس که، اینا دست خود مردمه ، به هم رحم نداریم

متأسفانه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هییی عمرمون به فنا رفت فقط خدا لعنت کنه اونی که ب این مرد بی خیال... رای دادن فقط دوچرخه سواری بلده مملکت داری صفر خسته شدم بس واسه دکتر خرج کردم دولت عین خیالش نبوده هی می گن بچه بیارین هر دفعه ۹۰۰ تومن ویزیت سنو باید بدم کو دولت فقط پول ملت واسه نور چشمیاس؟!

وقتی فروشگاه رفاه با شنیدن بیشتر شدن قیمت گوشت ،بسته ی دست مشتری رو ازش میقاپه و کل یخچال رو خالی می‌کنه تا با فاکتور جدید و قیمت بالاتر تو یخچال بچینه ! فروشگاه زنجیره ای که نظارت بیشتر روش هست چرا باید فروشنده وسیله برقی که سالی یکبار بازرس نمی‌بینه یهو اجناس قدیم رو به اسم بار جدید نفروشه ؟!  گران‌فروشی منطقی 🤦🖐️

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

این وضعیت تا اینا هستن ماندگاره باید برای رفتنشون تلاش کرد

خیلی دلت خوشه

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

ابراز خشم و کینه و نارضایتی خودش کافیه در درازمدت کلکشونو میکنه

اوووو انقد ابراز کردم 

نصف کامنتای نارضایتی و فحش فضای مجازی (به همون آدمایی که می‌دونی) مال خودمه😂 

به کی اعتراض کنم؟ کی اصلا می‌شنوه

اوووو انقد ابراز کردم نصف کامنتای نارضایتی و فحش فضای مجازی (به همون آدمایی که می‌دونی) مال خودمه😂 ...

یه نفر نه این صدا باید همگانی بشه همه باید ابراز خشم کنن به روش های مختلف