2777
2789
عنوان

به نظرتون جاریم از این حرف چه منظوری داشت❓

| مشاهده متن کامل بحث + 10980 بازدید | 201 پست

تو ساده ای

من جای تو بودم میگفتم نه نیازی نیست کار کنم

خدا روشکر برادر شوهرم هست،اون خرجمون میده!

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

تو ساده ایمن جای تو بودم میگفتم نه نیازی نیست کار کنمخدا روشکر برادر شوهرم هست،اون خرجمون میده!

نه با هم خیلی تعارفی هستیم صمیمی نیستم بعد برادر شوهرم اونقدرا هم کمک نمیکنه مثلا هر از گاهی میوه ای چیزی مثلا از پارسال چیز نیاورده بود فقط اون پول که گفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه با هم خیلی تعارفی هستیم صمیمی نیستم بعد برادر شوهرم اونقدرا هم کمک نمیکنه مثلا هر از گاهی میوه ای ...

گفتم اینجور بگی،حرصش بدی

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

باشه بچه فک کن تو بردی بیا جایزه بهت آب‌نبات بدم قهر نکنی،در ضمن ادب من خیلی بهتر از توعه معلوم نیس. ...

@niniyar‍ 

ايشون مشكل جنسي داره

پيام ميزاره بعد سريع ويرايش ميزنه نبينيد

درخواست الت جنسي داره 

جمعش كنيد از سايت🙂

💕

من ته چك خونه اي ك ١٠ سال پيش خريدم دارم..١٠ ميليون چيزي نبود ده سال پيشممثل اينكه الان شما ١ ميليار ...

گلم ده سال پیش ده تومان پول زیادی بوده من دقیقا ۱۲ سال پیش ازدواج کردم پول کلی طلا یه سرویس بزرگ و کامل من گرفتم ۴و۵۰۰ 

استارتر این دوران تموم شدنی نگران نباش حرف جاریتم رو منظور نزار اینجوری ذهن خودت راحت تر من تاکسی حرف و مستقیم بهم نگه بی اهمیت میشمرم انقدر خوبه .وقتی کسی جرات گفتن مستقیم حرفی و نداره چرا ذهنت و خراب کنی

به نظر من خودش میخواد بره سر کار میخواسته بدونه نظر شما چیه؟مثلا بعدا بفهمی رفته فروشنده شده مسخرش نکنی.چون منم همین جورم بخوام کاری را انجام بدم روم نمیشه بگم خودم، به خواهرم مثلا میگم تو نمیخوای مربی مهدکودک بشی؟خوبه به نظرت؟

سلام دوست عزيزمن همين داستان رو با جاريم داريم ولي برعكس.يعني من بع ايشون گفتم برو سركار..البته ما گ ...

کاری که شما داشتید چی بود و کاری که پیشنهاد کردین چی بود؟

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

الهی شکر الان بهتریم تونستیم یکم پول های رفته رو جمع و جور کنیم یعنی واقعه احتیاج چندانی نداریم البت ...

کار قبلیت چی بود..جاریت منظوری نداشته خواسته یه پیشنهاد سازنده بده..

میدونی چرا میگم منظور نداشته..چون کمکشون خیلی کم بوده..اگر هر روز برادرشوهرت میوه و..میاورد و بعد جاریت این حرفو میزد اونوقت میگفت بخاطر کمکا ناراحته..اما گلم یه دیس برنج و ماهی و کمی تنقلات چیز خاصی نیست..

اوضاع مالی برادرشوهرت خوبه یا متوسطه

گرون نخریدیم به قیمت بود شهرستانیم حتی تهران هم نیستیمبرای من جالب بود شهر شما چقدر مسکن ارزونهدر کل ...

پراید دست دوم الان سیصد میلیون 

کسی باشه به من سیصد بده راحت کمکی هست برای خرید خونه...

چرا میگید کمکی نبوده؟

بردارم سال نود خونه ساخت کل پول ساخت خونه شد ۵۰ میلیون اونم خونه ۱۳۰ متری

بردارشوهرمم همین بود....

اگه کمکای پدر شوهرم به برادر شوهرم نبود تا چهار پنج سال دیگه دیگه طول می‌کشید تا خونش تکمیل بشه، اونم وقتی حقوقش فقط ۱/۵ بود...نزدیک ۱۰ تا ۱۵ کمکش کرد.. این یعنی نذاشت چهار سال دیگه هم اواره مستأجری باشه و با رفتن به خونش آسایش رو برای پسر و عروسش به ارمغان آورد که کم چیزی نبود....

پس کمک همیشه کمک هست..

سال نود داداش بزرگم یه پراید انداخت زیر پای داداشم ۱۱ میلیون، کلی تو زندگی جلو افتاد...