2777
2789

بچه ها من چهار ساله ازدواج کردم بچه تهرانم خودم اومدم یه شهر دیگه تو روستا و سنتی و معرفی شدیم بهم بعد تو این چهار سال فقط خانواده شوهرم و شوهرم عذابم دادن و اذیتم کردن مخصوصا از همه بدتر مادرشوهرم بخاطر اینکه اینجا غریبم پدرم مادرم فوت شدن و اقوام دلسوز و پشت ندارم هی زجرم دادن بعد من اوایل هی خوبی کردم دیدم اینا نمی‌بینن و یه کاری آدم براشون می‌کنه توقعشون بیشتر میشه و وظیفه می‌دونن و همیشه با بدی جواب دادن و تو یه حیاط مشترکیم با مادرشوهر و این کار رو بد کرده بعد مادرشوهرم برای دختراش حالش خوبه و زرنگه و می‌ره خونشون کار کردن میاد خونه خودش و همش خودشو میزنه به مریضی یکبار پاش درد می‌کنه یکبار کمرش درد می‌کنه و یکبار سرماخورده بیشتر بخاطر اینکه شوهرم بهش توجه کنه و الان رفته خونه دخترش اومده و خودشو زده به مریضی سرما خوردم دیشب دادم عدسی شوهرم برد براش و وقتایی که مریض میشه نرم سر بزنم و یا بعد چند روز برم و دیر بشه شروع می‌کنه مادر توهین کردن به من و شخصیتم بعد من یه جاری دارم اوضاع رو بدتر کرده سایه اینارو نامزدی با تیر میزد الان از عروسی من خوب شده با اینا دور هم جمع خانواده شوهر این زودتر از همه میاد کیک و خوراکی درست می‌کنه میاره و الآنم مادرشوهرم مریضه من نرفتم سر بزنم چون می‌دونم باز تیکه و توهین شروع میشه پاشده غذا درست کرده آورده این همه راه و فقط حدفش خراب کردن و لج کردن بیشتر اینا با منه و میشینه از اینا میگه بدی کردم در حقم تو روشون خوبه و از دست این جاریمم موندم چیکار کنم و آروم نمیتونه بشینه سر جاش و اینا کارهای کوچیکشه و هر سری میاد می‌ره شوهرم شروع می‌کنه چرا و پرت نرفتی سر بزنی اون اومده سر بزنه تو عروسی اونم عروسه حالا اون دو تا بشقاب غذا آورده من اندازه یه نیسان پختم و دادم ولی ندیدن نمی‌دونم چیکار کنم

خیلی طولانی بود

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارتباطتوحداقلی کنروخودت کارکنکتاب نیمه تاریک وجودروبخون

ارتباط رو کم میکنم شوهرم جنگ میندازه نرفتی سر بزنی نرفتی فلان کار رو کنی و هر دقیقه بخاطر مادرش اختلاف و درگیری تو خونه ماست

مطمئنی مشکل از جاریته؟ شاید داری بد برداشت میکنی

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
خوب میرفتی سر میزدی تو که میشناسیشون چرا بهونه میدی دستشون توام تو رو خوب باش

من بدبختی نمیتونم دو رو باشم یکی از چشمم بیوفته افتاده به یکی خوبی کنم با بدی جواب بده دیگه برام سخت میشه حتی تو صورت اون آدم نگاه کنم فرق من با جاریم اینه اون هر بلایی هم سرش بیاد باز تو رو با اینا خوبه