2777
2789
عنوان

به عنوان معلم ابتدایی

91 بازدید | 7 پست

این تاپیک برای درد و دل کردن است

یاد گرفتم که هیچوقت صدم و برای کلاسی نزارم

از حقوقم کنار گذاشتم دوره خریدم با مبلغ سنگین

هر روز کلی دست ورزی و شکل و برای هر مبحث اون مبحث از پایه و مفهوم توضیح می دم شده با داستان و شعر

حتی شعرهای با هوش مصندعی تبدیل می کردم به اهنگ

و تلاشم کردم که واقعا بچه ها بهتر یاد بگیرن که هیچوقت پیش وجدان خودم اذیت نباشم

اما تنها چیزی که از والدین نصیبم شد

دخالت و غر زدن بابت تکالیف

دانش اموزانی که از پایه های پایینتر بی سواد بالا اومدن و وقتی به پنجم رسیدن حتی جدول ضرب و جمع و تفریق هم به راحتی بلد نیستن

و یک معلم نمی خواد که از پایه هم دانش اموزا بی سواد بالا برن

همیشه معلم ها رو مقصر اوضاع سواد بچه ها ندونید

گاهی وقت ها همین والدین دنبال راحتی بچه ها بودن

و دانش اموزا جز تنبلی چیزی نیاموختن

عمر هم یک روزی تموم می شه پس حواست به کارات باشه

میدونی چرا پنجم ششما ضعیفن؟ چون اول ابتداییشون دقیقا کرونا بود .دختر من بشدت ضعیف بود انقدر پول کلاس خصوصی خرج کردم ک مگو

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی چرا پنجم ششما ضعیفن؟ چون اول ابتداییشون دقیقا کرونا بود .دختر من بشدت ضعیف بود انقدر پول کلاس ...

امروز که مبحث کسر بود

دانش اموز من دفترچه ضرب و دراورد و از روش نوشت

راه حل و بلد بود

اما ضرب و نه

حتی من خیلی از مباحث از پایه سوم شروع می کنم به مرور

اگه فقط نیمی از مادرها راضی باشن یعنی اینکه کار درستی انجام دادی و به راهت ادامه بده

مادرا انتظار دارن که دخترشون بدون تمرین و سختی یاد بگیره

و در برابر تکالیف مقاومت دارن

در صورتی که حتی مفاهیم چهارم و بلد نیستن

عزیزم درکت میکنم این سازمان معلم رو تبدیل کرده به کلفت و نوکر دانش آموز و والدین و مدیر و اداره...نه به قدیم که معلم ها شاهی میکردن نه به الان ،انگار پدرو مادرها قرار عقده هاشون رو روی معلم خالی کنن ،دانش آموزان و والدین و آموزش و پرورش قدرنشناس ترینن،امیدوارم خدا برات جبران کنه در حد توانت کار کن کو امکانات و حقوقی که میدن فقط زجر و ضعف تن و اعصاب برای معلم با وجدان میمونه همه میگن مگه چکار می کنید ...

امروز که مبحث کسر بوددانش اموز من دفترچه ضرب و دراورد و از روش نوشتراه حل و بلد بوداما ضرب و نهحتی م ...

اره مشکل دارن از پایه .که باید خانواده خودش ی فکری بکنه 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚