2777
2789

🤣🤦🏻‍♀️وای گفتین بستنی منم دلم خواست رل نداره بنظرت؟ 

اگر نداره هر روز برو اونجا بی شوخی به بهونه بستنی سر بزن انشالله بهش برسی 💋😘😂💜

فقط 45 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .تنهایی قشنگ تر از وقت گذروندن با آدمای بی ارزشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله همین امروز این بستنی فروش رو ماشین جلوی مغازش بزنه جسد کتلت شده و غرق در خون رو به خونوادش بدن که یه سایت از دست تو و کاربری هات : @جیمو‍  @زیبارویی‍   @ناراحتمممممممممممممم‍  راحت شه مریض روانی 27 ساله

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

ایشالله همین امروز این بستنی فروش رو ماشین جلوی مغازش بزنه جسد کتلت شده و غرق در خون رو به خونوادش ب ...

وا🤕چرا بستنی فروش از همه جا بی خبر رو نفرین می کنی🏃🕳️

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ایشالله همین امروز این بستنی فروش رو ماشین جلوی مغازش بزنه جسد کتلت شده و غرق در خون رو به خونوادش ب ...

خدانکنه عزیزم 

چطور میتونی همچین آرزوی تلخی داشته باشی واسه جوون مردم ا‌ونم کسی که حتی تا حالا ندیدیش

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم فکر نکن بلد نیستم نمیخوام خودمو در حد تو پایین بیارم  
چه قدر تلخی چجوری همچین آرزوی وحشتناکی واسه کسی میکنی؟

ساده نباش مطمئن باش اصلا همچین شخصی وجود خارجی نداره

بهتم قول میدم پشت این سه تا کاربری یا یه پسر نوجوون نشسته یا یه دختر 13 ساله

که هدفش پیرنشون دادن و ترشیده جلوه دادن 27 ساله ها و محتاج شوهربودنه کافیه رندوم فقط ده تا از تاپیکاشو بخونی

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌