2777
2789
عنوان

کسانی که با خانواده شوهر قطع ارتباط هستین بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 37 پست
از گروه لف بده تمام 🤣

تازه دست و پا زدنشون بابت دادن عذاب وجدان خیلی قشنگه

ما که راحتیم

اونا دارن بال بال میزنن

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه میکنی دیگه اینجوری ارزش خودتو میاری پایین

اتفاقا قطع ارتباط بده بنظرم آدم باید یک پلی بزاره پشت سرش که گرفتار شد همین فامیل ها بعداً شاید بدرد بخورن یا مردیم یک فاتحه بخونن من کم میرم شوهرمم شدیداً بهم احترام می کنه وقتیم میرم اصن آمار زندگی مو نمیدم مثلاً الان نمیدونن من چقدر طلا دارم یا خونمو عوض کردم هیچ چیز از زندگیم نمیگم حتی تا چهار ماهگی نمیدونستن من حاملم  نمیگم هیچ چیمو که سو استفاده کنه زرنگه ها مادر شوهر م میاد میشینه کنارم آمار میده که آمار بگیره زندگی خراب کن ولی من آمار نمیدم اتفاقا ارزشمم بالاس من هم تجربه قطع ارتباط دارم هم ارتباط کم 

تو ارتباط کم دیگه تاثیر گذاری روی همسربهانه ای ندارن بعدم قطع صله رحم اونم با پدر مادر همسر که یک عمر بچه بزرگ کردن شیر داده مادرش درد زایمان و.... عمر کم می‌کنه 

یکی نیس بگه آخه سر تو از تو ک و ن مردم در بیار،وقتی میتونی امر به معروف کنی ک زن برادرت ازت دلخورم ن ...

مدتهاست دیگه حسی بهش ندارم

حتی ناراحتی

انگار یه مریض روانیه که درمان نشده

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام