2777
2789
عنوان

راهی برای باز کردن لوله های رحمی

| مشاهده متن کامل بحث + 58333 بازدید | 53 پست
استارتر چرا تو لاپارا باز نشد  مگه میشه ؟؟؟؟؟  چقدر یعنی چسبنده بوده مگه؟

یزد رفتم دکتر کریم زاده عمل کرد والا اومد گفت چپی باز نشده راستی بازشد اگر چسبندگی زیاد باشه باز نمیشه

اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاش 😍
عکسش رو داری عزیزم بزاری اینجا؟

عنبر نسارا پشگل الاغ ماده است که تو طب سنتی میگن در درمان عفونتها موثره ،چسبندگی بحثش جداست ربطی نداره.

زندگیم بوی گل میده! گل "رز "و "یاس"!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یزد رفتم دکتر کریم زاده عمل کرد والا اومد گفت چپی باز نشده راستی بازشد اگر چسبندگی زیاد باشه باز نمی ...

خب با همون راستی هم میتونی 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
عنبر نسارا پشگل الاغ ماده است که تو طب سنتی میگن در درمان عفونتها موثره ،چسبندگی بحثش جداست ربطی ندا ...

عزززیزم اون لوله با عفونت مسدود شده دیگه 

دود عنبر نسا برسه بهش باز میشه 

ولی خب زمان بررره

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

توکل بخدا 

ان شالله ب حق این ماه مبارک

همه منتظرا دامنشون سبز بشه

عزززیزم اون لوله با عفونت مسدود شده دیگه  دود عنبر نسا برسه بهش باز میشه  ولی خب زمان بر ...

عنبرنسارا هم دود کردم نشده 😢

توکل بخدا  ان شالله ب حق این ماه مبارک همه منتظرا دامنشون سبز بشه

خسته شدم بخدا 3ساله همش اقدام اقدام نمیشه 

خسته شدم بخدا 3ساله همش اقدام اقدام نمیشه 

منم همینطور 

این روزا همه درگیرن 

منم همینطور  این روزا همه درگیرن

الهی که به حق همین شب ها نتیجه بگیریم خیلی سخته یکی نمیخواد خدا بهش میده یکی مثه من 3ساله اقدام اقدام اما 😔😔😔😭😭😭😭

الهی که به حق همین شب ها نتیجه بگیریم خیلی سخته یکی نمیخواد خدا بهش میده یکی مثه من 3ساله اقدام اقدا ...

سلام عزیزم

منم دو ساله اقدام کردم و باردار نشدم. توی عکس رنگی گفتن لوله چپم بسته و راستم بازه.

هفته دیگه باید برم دکتر که برام لاپراسکوپی بنویسه. خیلی امیدوار بودم به عمل، ولی انگار شما نتیجه نگرفتی   

عملش چطوری بود؟ راحت بودی؟ چند روز بعدش باید استراحت میکردی؟ مراقبت خاصی قبل عمل نمیخواست؟

خانوما دکتر رحمت اله رفیع کارشون خیلی عالیه،توی خیابان زرتشت مطبشونه.خیلیا پیششون جواب گرفتن.گوگل سر ...

ممنون گلم