لوله رحم اگر بسته اصلا نگران نباشید من عمل لاپراسکوپی کردم لوله هام باز شد و ماه بعدش باردار شدم. سراغ راه دیگه ایی جز عمل نرین به من میگفتن بیا آی وی اف کن ولی عمل کردم و طبیعی باردار شدم
لوله رحم اگر بسته اصلا نگران نباشید من عمل لاپراسکوپی کردم لوله هام باز شد و ماه بعدش باردار شدم. سر ...
چرا برن سراغ عمل گلم من هردو لوله م بسته بود رفتم سراغ طب سنتی دارو گیاهی مصرف کردم و عنبرنسا دود دادم و بادکش گرم انجام دادم هردو که انسداد کامل داشتن باز شدن
ممنون گلم اره لاپارا شدم گفتن راستی رو باز کردیم اما چپی مسدود مونده یک ساله از لاپارا میگذره و خبری ...
من دوبار عکس رنگی لولهام باز شد ی طب سنتی هم انجام دادم طبق بعضی دوستان.قبل ک عکس رنگی بدی من تو مواد شنبلیله و مرزنجوش دو س روز نشستم با عنبرنسا دود دادم و دور رحمم گرم کردم و سلفون میکشی من بار اول درد وحشتناک داشتم وبازم نشد ولی بار دوم اینا انجام دادم باز شد.منم قبلش سقط داشتم بعد این مشکل گرفتار شدم.بعد عکس رنگی دوم ک باز شد ماه بعدش باردارشدم
سلام میشه بگین چیکارها کردین که لوله ها باز شد؟ هیدروسالپنکس بودین؟
سلام عزیزم من هردو لوله م انسداد کامل داشت پنجاه روز داروی گیاهی خوردم و خودم هرشب بادکش رحم و تخمدان شوهرم برام انجام میداد بیست روز آخرم عنبرنسا دود میدادم اینم شماره طب سنتی ۰۹۰۱۱۴۱۹۲۹۲ دکتر ابدالی کرمانشاهه مدارکتو از طریق واتساپ براش بفرست براتون دارو رو ارسال میکنن
من هردو لوله م بسته بود با داروگیاهی و عنبرنسا و بادکش گرم هردو باز شدن تازه انسدادم خیلی شدید بود
جدی میگین؟ یا واسه امیدواری😢 من چندین ساله عفونت دارم و سهل انگاری کردم تو درمانش و مداومت نداشتم. الانم عفونتم هست و ریشه کن نمیشه واسه آخرین راه عنبر نسارو میخوام امتحان کنم نشد برم عکس رنگی و عمل. چون مطمئنا الان لوله های بسته س با این سابقه خواهرمم همین طور بود. شما چطوری و چند وقت استفاده کردین؟ یک سال طول میکشه؟ من ۸ماهه که تو نوبت اقدامم ولی زخم و عفونت و تیروئید و... هنوز نذاشتن اقدام کنم
من دوبار عکس رنگی لولهام باز شد ی طب سنتی هم انجام دادم طبق بعضی دوستان.قبل ک عکس رنگی بدی من ...
سلام عزیزم پیامتو الان دیدم ممنون از اینکه وقت گذاشتی جواب دادی خیلی خوشحالم که مشکلت حل شده و باردار شدی ❤️این مواد شنبلیله و مرزنجوش توضیح میدی منظورت دقیقا چطوریه ؟گیاهشو بخرم چکار کنم عنبرنسا خیلی دوت دادم ولی تاثیری نداشت البته دور شکممو سلفون نکشیدم هیچوقت خوشحال میشم پیاممو اگه دیدی راهنماییم کنی ❤️❤️❤️🙏
اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاش 😍