2777
2789
عنوان

بیمه تکمیلی دی بگیرم یا سامان

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 36 پست
یه مقدار از سامان بدی هم شنیدم واقعا خوب بود؟میشه بگی از چه جهاتی خوب بود؟چه کارایی شما انجام دادی؟

وقتی من داشتم بد نبود برای دندان و آزمایشگاه خودش طرف  قرارداد داشت و لازم نبود پول بدی ویزیت و دارو هم پرداخت می کرد

کاربر آقا 
یک ماه چقدر طولانیدی رو میگفتن ۱۰ روزه میدهیکی می گفت سامان خیلی از زیر پرداخت در میره راست میگن؟چه ...

من معمولا ویزیت و دارو و دندان و آزمایش استفاده می کردم یک بار هم فیبروم اسکن کبد گرفتم و یک بار تراکم استخوان

کاربر آقا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی من داشتم بد نبود برای دندان و آزمایشگاه خودش طرف قرارداد داشت و لازم نبود پول بدی ویزیت و دارو ...

دارو رو داروخانه طرف قرارداد داشتن یا بعدا بیمه پولش رو می داد؟بعد پول همه داروها رو می داد یا بعضی هاشون رو؟مثلا مول داروهای خارجی و مکمل و ویتامین ها رو میده؟

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

من از طریق ازکی گرفتم ولی تعاون

ک متاسفانه فک کنم برا فیزیوتراپی چیزی نداره

ولی قیمتش خیلی پایین بود

بنظرم شمام میتونی از ازکی بگیری 

من از پیشتبانیش راضی بودم

ببین بیمه انفرادی

اگر میخوای بدون پول کار انجام بدی

باید نامه معرفی نامه بگیری از بیمه بری مرکز طرف قراردادش

تا بدون پول کارتو بکنی

پشتیبانیشون کمکم کرد از تو خونه

انلاین بگیرم 

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من از طریق ازکی گرفتم ولی تعاونک متاسفانه فک کنم برا فیزیوتراپی چیزی ندارهولی قیمتش خیلی پایین بودبن ...

تعاون از نظر پرداخت چطوره؟چند وقت بعد پول رو میده؟

تعاون از نظر پرداخت چطوره؟چند وقت بعد پول رو میده؟

گلم من هر کاری باهاش کردم

با معرفی نامه بود

یعنی پول پرداخت نکردم ک برم ازشون پولو بگیرم ببینم چند وقت بعد میده

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من از طریق ازکی گرفتم ولی تعاونک متاسفانه فک کنم برا فیزیوتراپی چیزی ندارهولی قیمتش خیلی پایین بودبن ...

نامه معرفی نامه نشنیدم

می دونم بعضی جاها طرف قراردادشون هستن همون نسخه رووببری اون جا مگه کافی نیست؟

عزیزم مارو از طرف شرکت بیمه دی کردن رفتم برا انجام تیرویید گفت تعهداتش رو خیلی کم کرده برا یه آزمایش ...

منظورت اینه طرحتون رو شرکت عوض کرده یا همونی که داشتید بوده ولی خوده بیمه تعهداتش رو پایین آورده؟

پذیرش آزمایشگاه بمن گفت بیمه sosدر حال حاضر بهترین هست تو اون تایم هرکی اومد رایگان انجام داد

Sosهم خیلی بیش از حد گرونه هم باید بری چکاپ بشی و یه چیزیت بالا پایین باشه رد میکنه