2777
2789

نقش این بود تو زندگیمون بیاد سرک بشه ببینه تپه نرینده اگه  مونده باشع  تا اون برینه بره

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم مثل من مثل مادرم مثل بقیه ما ضعف داره نقاط قوت داره 

اونم قربانی مرد سالاری شده و درونش یه عالمه تروما داره و اون تروماها رو به بچه هاش منتقل کرده سطح آگاهیش پایین بوده و من هم دارم تاوان نا آگاهیش رو میدم

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

هرروز که میگذره حسم بدتر میشه چون هر دفعه که میرم خونش بی احترامی میبینم و روی هم رفته عقده هام بیشتر و بیشتر میشه

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...

برا من از قبل فوت کرده بود حسم بهش بده با این زاییدناش هیچکدوم آدم نیستن

امیدوارم مادرشوهر بعدیم خوب باشه

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
حس بد اما زیاد روش مانور نمیدم کنار میام

چطوری کنار میای؟ من هر روز حرفهاش از زمان عقد تا الان مدام توی ذهنم میاد.نمیخوام بهش فکر کنم ولی دست خودم نیست

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...
چطوری کنار میای؟ من هر روز حرفهاش از زمان عقد تا الان مدام توی ذهنم میاد.نمیخوام بهش فکر کنم ولی دست ...

کنار میام جواب نمیدم دیگه حوصله ندارم کش دار بشه چون بعدش برا خودم درگیری ذهنی میشه میگم باشه اما مار خودمو میکنم بحث نمیکنم

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...

چطوری کنار میای؟ من هر روز حرفهاش از زمان عقد تا الان مدام توی ذهنم میاد.نمیخوام بهش فکر کنم ولی دست ...

منم الان تو همین حالم

تو یکی دو سال اخیر کنترل کرده بودما

ولی دوباره یه کاری کرد که بهمم ریخت