2777
2789
عنوان

دیت سوم گل خرید بلاخره

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 70 پست
اره بگو مرداد تک بعدی هستن مخصوصا اگه شغل حساسی داشته باشن ..شوهر منم همینه باید بگم چی می‌خوام

بنظرم اگر بگی و توجه کنه انجام بده کاری که میخوای مشکلی نداره، اونی که وقتی مستقیمم بگی توجه نکنه یکم مورد داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا اخه استایل هر ادمی به خودش ربط داره 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️👌🏻بعضیا فقط تو فاز منفی دادن خوبن.دقیقا ...

دقیقااا🩵🩵

میدونی من همیشه لباسام مرتب و اصولیه

استایل پائیزمم یچیز متفاوت با بقیه کتام بود امسال چون همش کوتاه میپوشم

حالا ینفر میگه این اصلا هم خونی نداره و من همه استایلارو درجریانشم بدرد نمیخوره 😐🥴

ولی خودم دوس دارمش🥹❤️

تاپیک قبلی پست اول عکسو کذاشتم

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

دقیقااا🩵🩵میدونی من همیشه لباسام مرتب و اصولیهاستایل پائیزمم یچیز متفاوت با بقیه کتام بود امسال چون ...

میگم جوجه استایلتو دیدم، بعنی چه انتظاری دارن اخه با کت جلو باز باید چی پوشید که خشتک معلوم نباشه؟! 😐😂😂

میگم جوجه استایلتو دیدم، بعنی چه انتظاری دارن اخه با کت جلو باز باید چی پوشید که خشتک معلوم نباشه؟! ...

شلوارم بگ گشاده

میاد ب بارونیم🥲؟خودم خیلی دوس دارماا

ولی هممون میدونیم این گل هیچ ارزشی نداره و مفت گرونه وقتی طرف خودش یه کار برات انجام بده حس ارزشمندی ...

وقتی نمیدونه باید بگی‌خبببب

مردا خیلی پیچیده نیستن

چرا جو میدید 

خیلی از شماها بلد نیستین درخاستتون و حتی با شوهرتون بیان کنین بعد ایراد میگیرین😐عجیبه

ببین حالا گل چیز خاصی نیست. شاید واقعا بلد نبوده یا به ذهنش نرسیده. این که خواسته هاتو بگی هم بد نیست.

ولی خیلی دوره زمونه ای نیست که پسرا یه حداقلی از دلبری رو بلد نباشند. دقت کن که کلا انسان خسیس یا بی توجه به شما نباشه در رابطه تون.