2777
2789
عنوان

دیت سوم گل خرید بلاخره

705 بازدید | 70 پست

بچه ها من همونم که گفتم با اون طلافروشه چند ماهه در ارتباطم بلاخره به رابطمون فرصت دادم و حالا یک ماهه که باهمیم، دیت سوم قبلش گفتم که قبل اینکه بیای دنبالم ی سر به گلفروشی میزنی ی گل خوشگل میگیری بعد میای. روز بعدش واقعا گرفته بود

من فهمیدم مردا با کد دادن و ایما اشاره کاری رو انجام نمیدن باید مستقیم خواسته تو مطرح کنی

خوب کردی عزیزم

ب ایناام ک میزنن تو ذوقت گوش نکن

هر مردی فرق داره و ی سریا تو این فاز نیستن و باید بهشون گفته شه 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اینمم هست اما بیشتر مردا بی توجهن به این چیزا اونم همیشه میگه من کلی مشغله ذهنی دارم و... فکر کنم نباید از ی مرد سی ساله انتظار داشته باشم خودش بفهمه منِ ۲۰ ساله چی میخوام.. 

خوب کردی عزیزمب ایناام ک میزنن تو ذوقت گوش نکنهر مردی فرق داره و ی سریا تو این فاز نیستن و باید بهشو ...

اره واقعا اتفاقا بعضی مردا رو وقتی مستقیم بهشون بگی بهتر اون کارو انجام میدن و ناراحتم نمیشن که چرا تو انتظار داری و اینا، فقط باید قشنگ مطرحش کنی که حس نکنه مجبوره انجام بده خودش دلش بخواد انجام بده 

دقیقا

موافقم باهات ب حرف بعضی از نینیساینیا گوش نده

الان میان میگن وای ارزشتو اوردی پایین چرا دوستی بگو بیاد سر ماه بگیردت😐😂

عمس استایلمو گذاشتم سی نفر گفتن شوهر کنه ادمش میکنه لباسی نپوشه خشتکش دیده شه😂🥴🥴🥴ببین طرز فکرا رو‌اخه

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

این قضیه تو‌مردا قفله باید مستقیم بگی

مخصوصا اگر سنشون بالاتر باشه، طرف سی سالشه روزی ۱۲ ساعت سرکاره... معما که نیست بنظرم خودمون باید مطرح کنیم اگر چیزی میخوایم

نه با توجه ب رابطه هایی ک داشتم میگم نه حسابگره ( نمیگم خسیس ها چون بنده خدارو نمیشناسم ولی با اطمینان ۱۰۰ درصد میگم دست و دلباز نیست )

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

مخصوصا اگر سنشون بالاتر باشه، طرف سی سالشه روزی ۱۲ ساعت سرکاره... معما که نیست بنظرم خودمون باید مطر ...

اره بگو مرداد تک بعدی هستن مخصوصا اگه شغل حساسی داشته باشن ..شوهر منم همینه باید بگم چی می‌خوام 

دقیقاموافقم باهات ب حرف بعضی از نینیساینیا گوش ندهالان میان میگن وای ارزشتو اوردی پایین چرا دوستی بگ ...

وای خدا اخه استایل هر ادمی به خودش ربط داره 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️👌🏻

بعضیا فقط تو فاز منفی دادن خوبن.

دقیقا ممکنه بگن ارزشتو پایین اوردی اما من وقتی هم تشکر کردم ازش بابت گل گفت عزیزم خودم تک تکشو انتخاب کردم قشنگاشو برات اوردم. یعنی براش مهم بوده یچیز در حد بیاره

قبل ازدواجم خواستگار داشتم هر بار ک منو میدین دست خالی نبودن گل میگرفتن یا عروسک و کادو

ولی اخرین خواستگار ک همسرمه باید میگفتم بهش 

الانم همینه دست و دلباز نیست

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

وای خدا اخه استایل هر ادمی به خودش ربط داره 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️👌🏻بعضیا فقط تو فاز منفی دادن خوبن.دقیقا ...

میگم بهت 

منم همینقدر کله شق بودم

مامانم چقدر بهم میگفت راهنماییم میکرد من میگفتم نه اشتباه میکنی

نه با توجه ب رابطه هایی ک داشتم میگم نه حسابگره ( نمیگم خسیس ها چون بنده خدارو نمیشناسم ولی با اطمین ...

راستش با حرفت موافقم منم حس کردم که ادمیه که حساب کتاب میکنه بی هوا خرج نمیکنه، اما خب واقعا خساست ازش ندیدم این چندبار که بیرون رفتیم شام و بستنی میگرفت یبارم خونه تنها بودم برام شام گرفت با پیک اوردن

بد نیست اما با پدر خودم مقایسه میکنم میبینم در حد پدرم دست و دلباز نیست🤦🏻‍♀️

قبل ازدواجم خواستگار داشتم هر بار ک منو میدین دست خالی نبودن گل میگرفتن یا عروسک و کادوولی اخرین خوا ...

یعنی خودش به خودی خود انجام نمیده باید بهش بگی چی میخوای درسته؟ 

یعنی خودش به خودی خود انجام نمیده باید بهش بگی چی میخوای درسته؟

اره کم کم دیگه با گفتنم نمیگیره فقط وعده میده