2777
2789

پنج سالشه نمیدونه زن ومرد فرق دارن 

فکرمیکنه زن ها هم مثل مرد ها... چیز دارن😐🤦‍♀️

دوسه باری بهش گفتم زن بامرد فرق داره عصبی میشه

میگه اگه گیگیلی نداره پس چجوری جیش میکنی😂

ببخشید ولی بخدا موندم توی این قضیه بگم نگم

سال بعدمیره کلاس اول

اونجا بهش بگن چی؟ 

بایکی از دوستاش رفته بود فحش یادش داده بود

اسم جای خصوصی زن رو میگفت

مثلا مادر..... 

بهش گفتم زشته نگو دیگه

و این کلمه یعنی چی میگفت نمیدونم چون دعواش کردم میگفت فقط میدونم حرف بدیه 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

منم وقتی خواهرم ۴ ۵ سالش بود یادش دادم که زن و مرد جای خصوصیشون با هم فرق داره و کسی نباید مال اون یکی رو ببینه

در مورد جیش کردنم گفتم مال اونا با مال ما فرق داره

قبول کرد و تموم شد

زیادی پیچیدش نکن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نه چه زود یاد گرفته داری میگی فش از دوستش  یاد گرفته به هیچ عنوان چرا بچه پنج ساله رو چششو باز کرده رو  این چیزا .بزار کودکیشو بکنه بگو بزرگ میشی تو کتابا میاد معلمت یادت میده دیگه نگیا این چیزارو 

چه لزومی داره بهش یاد بدی به زور؟؟؟؟ تو مدرسه ک رفت همه چیو یاد میگیره ..‌ الان واقعا زوده بری به بچه ۵ ساله به زور توضیح اینا رو بدی

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
لازم نیست بدونه تو این سن .فقط بگو‌حرف خیلی زشتیه نزن

بچه ها خیلی بد شدن مطمعنم مدرسه میگن بهش

واقعا لازم نیست بدونه؟ 

اخه ب یکی این حرف زشت رو بگه چی؟ 

میگم بدونه شاید نگه دیگه

اخه نمیدونه معنی این کلمه رو

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

لازم نیست اونجا را توضیح بدی من گفتم دخترا پستان دارند پسرا ندارند

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

گیگیلی 🤣😂

😂🤦‍♀️

نه نه چه زود یاد گرفته داری میگی فش از دوستش یاد گرفته به هیچ عنوان چرا بچه پنج ساله رو چششو باز کر ...

بچه ها اینجا شیطون رو درس میدن😂

فکرکنم تنها بچه ای ک نمیدونه پسرمنه

کلی فحش وزبون درازن

نمیزارم بره زیاد دنبال همه

دوستاشو محدود کردم

یاخودم باهاشم همیشه حرف بد نزنن

فقط ازاین میترسم چون نمیدونه این کلمه معنیش چیه به یکی بگه

فکر کردم میگی چجوری به دوست پسرمممم فرق زنو مردمو بفهمونم😂😂❤خدا

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

والا ما از بچگی دیدیم چیز خاصی اتفاق نیفتاد

بالاخره نوزاد دور و برمون زیاد بود همه هم میدیدیم

من تربیت اونجوری رو قبول دارم

الانم دخترم ۸ سالشه میدونه و اصلا حرفی در این مورد نزنه.

من حتی پریود رو برا پسرم توضیح دادم موقعی که میپرسید.

چرا سختش میکنیم

البته نظر همه محترمه من با توجه به محیط اطراف خودم گفتم و اصلا بچه ذهنش دیگه سمت این چیزا نرفت.اگه ندونن همیشه کنجکاوی میکنن

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱