2777
2789

از اول استعداد داشتم هشتم نهم بود به همکلاسیم درس میدادم. داداشم اونموقع دبستان بود با تدریس من همیشه ریاضیش عالی بود.

حس شوخ طبعی هم دارم فک کنم معلم خوبی میشدم🙃

چی بگم که سرنوشت نزاشت الان ۴ ساله پشت کنکور تجربی ام. دیگه اون شور و شوق قبلی هم ندارم .

کاش پدر و مادرها تو سرنوشت بچه هاشون دخالت نکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگردمممم دورتو الهییی 

بابا ول کن توروقران 

منم مث تو گفتن برو تجربی رفتم دوسالم پشت کنکور موندم آخرشم افسردگی گرفتم قرص میخوردم 

ولش کردم شوهرم فرستاد دانشگاه آزاد آموزش ابتدایی خوندم 

دیدم واقعاااا من تو ای استعداد دارم وقتی میرفتم کار آموزی با ذوق برمیگشتم خونه

حیف که الان بچه دارم وگرنه میرفتم کلی مدارس غیرانتفاعی هست که می‌پذیرنت اگه دمو خوبی بدی 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

بگردمممم دورتو الهییی بابا ول کن توروقران منم مث تو گفتن برو تجربی رفتم دوسالم پشت کنکور موندم آخرشم ...

فدات شم عزیزم❤️دیگه زحمت کشیدم نمیتونم ول کنم ۱۰۰ بار افسردگی گرفتم میخوام تموم شه بره. مغزم نمیکشه درس جدید تو رشته جدید بخونم

کنکور دارم خودمرشتمم تجربیه

در کنار کنکورت انجام بده مگه چقدر وقتتو میگیره هفته ای دو ساعت مال خودت نیستی اینجوری احساس مفید بودنم میکنی روحیتم عوض میشه یک پولی هم درمیاری 

فدات شم عزیزم❤️دیگه زحمت کشیدم نمیتونم ول کنم ۱۰۰ بار افسردگی گرفتم میخوام تموم شه بره. مغزم نمیکشه ...

ان شالللااههه جووونم 😍

یه امسالم تحمل کن ان شالله که میشه 

و تاپیک بزنی و خوشحالیتو ببینممم😍🩷

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

در کنار کنکورت انجام بده مگه چقدر وقتتو میگیره هفته ای دو ساعت مال خودت نیستی اینجوری احساس مفید بود ...

من هفته ای اون چند ساعت فقط باید استراحت کنم😂

راستش بحث ، بحث شغلیه که در آینده داری

میگم نشد اونیکه میخواستم 

بگردمممم دورتو الهییی بابا ول کن توروقران منم مث تو گفتن برو تجربی رفتم دوسالم پشت کنکور موندم آخرشم ...

اون یکی کامنتت رو نمیدونم چرا نمیشد ریپلای زد اینجا جوابتو میدم😂

قربونت برام دعا کن❤️خودمم نمیدونم چطور دارم ادامه میدم

اون یکی کامنتت رو نمیدونم چرا نمیشد ریپلای زد اینجا جوابتو میدم😂قربونت برام دعا کن❤️خودمم نمیدونم چ ...

ای به چشم ان شالله 🧡