من هیچ کمکی ندارم مامانم شهر دوره همش خونهایم یعنی از اون خانمهایی نیستم که همش خونه مامانم باشم دو تا بچه کوچیک دارم یکیشون سه ساله است خیلی شیطونه یکی کلاس اولیه که خیلی درس میده معلمشون من خونم همیشه تمیزه ولی وقت نمیکنم اساسی تمیز کنم به نظرتون اگه دو ماه یه بار یکی بیاد کمکم مثلاً آشپزخونه یخچال و گاز و اینا رو اساسی تمیز کنه من کم کاری کردم یعنی خودم باید تمیز کنم ن خیلی گرونیه دلم واسه شوهرم میسوزه از یه طرفم خودم نمیرسم اصلاً درس این بچه الان اون کوچولوم مریضه هی بالا میاره همین که به درسش میرسم و ناهار و اینا میپزم شب میشه انگار
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست .... پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
والا من بچه هم ندارم ولی ماهی یک تا دوباره کمکی میارم تمییزی کنه😐👩🦯
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯