2777
2789
عنوان

جاریم خیلی شوهرش بهش توجه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 33 پست
نمیدونم،ولی مشخصه شوهرش زیاد احترام خودش وخانوادشو داره،شوهر من پدرومادرم انگار دشمنشن

عزیزم من چند نفر میشناسم زندگی به شدت بهم ریخته ای دارن ولی همش استوری تو جمع بغل و بوس و ...ولی از نزدیکانم هستن میدونم خودشون با گوشی شوهرشون میذارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم،ولی مشخصه شوهرش زیاد احترام خودش وخانوادشو داره،شوهر من پدرومادرم انگار دشمنشن

بازم اگه از واقعیت زندگی اونا اونجور که خدا میدونه تو بدونی ممکنه مقایسه نکنی زندگی تکی شون یا دوتاییشون وگرنه میدونم خوبه شوهر خوش اخلاق اما خودتو اینجوری که گفتم تسکین بده همه تو دنیا مشکل دارن که اگه همین تو جای جاری بودی نمیتونستی تحمل کنی حتی مشکل کوچیکا

عزیزم همینجا تاپیک یه نفرو خوندم که شوهرش چقددددر براش ریخت و پاش میکرد چقدر خرجش میکرد.تو دلم گفتم ...

اینجا اکثرا تاپیک ها سره کاری هر روز یه تاپیک جدید انگار نمیدونن ثبت میشه

همین تاپیک که راجب جاری زده بود سره کاری بود 

بازم اگه از واقعیت زندگی اونا اونجور که خدا میدونه تو بدونی ممکنه مقایسه نکنی زندگی تکی شون یا دوتای ...

والا نمیبینم مشکلی داشته باشن،شوهرمن همش باهم سر لج داره،امروز هرکاری کردم موهایه سر پسرمو نزنه گوش نکرد موهاشو زد ،اونقدر گریه کردم وخودمو زدم

کدوم تاپیک جاری؟

میگفت جاریم هیچی نداده بخوریم تاپیک های قبلش دیدم یه جا بچه هشت ساله داشت جدا شده بود 23 سالش بود شوهر جدیدش اینقدر سرش زده زمین عینکی شده الان بارداره کل تاپیک هاش جنجالی و الکی