2777
2789
منم ده سال ازخواهرم بزرگترم همین حس شمارو دارم بهش

واقعا خوشحال میشم هر پیشرفتی میکنه 

ولی خیلیا رو میبینم زحمات پدرمادرو نادیده میگیرن میگن یرای اون یکی فلان کار گردی برا من نکردی 

بابا برای تو هم زحمت کشیدن دیگه 

اسی هم کارشناسی آزاد رفته هزینه داشته دیگه حالا چارتا کارم نذاشتن اصلا اشتباه کردن قرار نیست اینجوری بزنی تو سر پدرمادر که 

اونا هم انسانن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه بوده کارشون خودتم میدونی ولی خواهرت آدم درستیه که تو سرت نمیزنه هی بهت تلقین نمیکنه من از تو ...

چون از من هیچ وقت حس حسادت نگرفته 

اگه من بهش بگم که فرق گذاشتن برا تو فلان کارک کردن اونم میگه دیگه 

نسل آلفان دیگه 

پا رو دمشون بذاری بزرگ کوچیک حالیشون نمیشه

من یه خواهر دارم ۱۰ سال کوچیکتر از منه حس مادری بهش دارم بابای من رتبه دانشگاه من شد ۵۴ حتی هزارتومن ...

عزیزم خواهر داریم تا خواهر الان شما که خواهرت همه چیز داره برای اینکه امتحانش کنی یه بار ازش کمک بخواه ببین کمکت می کنه یا با پررویی تمام می گه نمی تونم  خودش رو می زن به کوچه علی چپ؟!

شرایطت عین منه اما شوهر من اینجوری بهم نگفت که حتما دولتی قبول شو گفتم تا دکتری میخوام بخونم قبول کرد بنظرم منظور مادرت این بود که آره تو به حرف شوهرت اهمیت میدی و میخوای درس بخونی سراسری قبول بشی اما روی دست ما خرج گذاشتی رفتی آزاد خوندی...همه ی مادرا اینو میگن فکر نکن مادر تو فقط اینجوری بوده...

عزیزم خواهر داریم تا خواهر الان شما که خواهرت همه چیز داره برای اینکه امتحانش کنی یه بار ازش کمک بخو ...

عزیزم سر دو تا بچه اولم نه کمکی نمیگرد زیاد ولی سر این سومی خیلی پشیمونه

به هر حال بچه ن نسبت به ماها 

خونه پرش هم خونمونن دشمن که نیست 

عزیزم شاید اون زمان پول نداشتن مادرتم حتما دلش ازت پر بوده که گفته اینا رو یا برای اینکه ازشوهرت طرف ...

خب اون زمان پول نداشتن

الان چرا برام جبران نمیکنن؟ سر شهریه ی دانشگاهم همش منت میذارن

برا خواهرم دارن به من میرسه ندارن یا با منت دا ن

خب اون زمان پول نداشتنالان چرا برام جبران نمیکنن؟ سر شهریه ی دانشگاهم همش منت میذارنبرا خواهرم دارن ...

توچون بزرگتری انتظار دارن درکشون کنی  درضمن تقریبا همه ی دانشجوها کاره پاره وقت برای خرج تحصیل و روز مره