2777
2789
عنوان

برای شیو بدن چی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 36 پست
اگر بدونی چقد بوش خاصیت داری عاشق بوش میشی کوچکترینش اینکه شیمی درمانی طبیعیه و ضد سرطان ها

افرین اینا رو‌میدونم تازگی هم دیگه از بوش بدم‌نمیاد ولی انچنان که این شیو میکنه اسون و ساده و عالی ادم‌میمونه چرا از زندگیهامون کنار رفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین اینا رو‌میدونم تازگی هم دیگه از بوش بدم‌نمیاد ولی انچنان که این شیو میکنه اسون و ساده و عالی ا ...

واسه اینکه سبک زندگی هامونو خراب کردن 

من پوستم خیلی روشن شده باهاش 

اینقدم نرم رشد میکنه انگار موم زدی هر بارم کم حجم تر و کم رنگ تر میشن موها 

اینم که تو ۷ دقیقه اصلاح میشی عالیتره خخخ

واسه اینکه سبک زندگی هامونو خراب کردن من پوستم خیلی روشن شده باهاش اینقدم نرم رشد میکنه انگار موم زد ...

اره عالیه واقعا هم پوست رو نرم و سفید میکنه ، تازه مال من اینقدر خوب شده اقا هم اومده سمتش استفاده میکنه خیلی تمیر و خوشبو خودش هم عاشقش شده برا اقایون شیو با ژیلت و اینا خیلی سخته الان راحت شده ریشش بلنده حتی خط ریشش رو با نوره انکادر میکنه

اره عالیه واقعا هم پوست رو نرم و سفید میکنه ، تازه مال من اینقدر خوب شده اقا هم اومده سمتش استفاده م ...

آفرین بهتون 

من اپایل میزدم بدنم بوی لجن میگرفت ! وقتی گرمم میشد بوی لجن میدادم 

و جوش هم میزدم بعدن فهمیدم این خلط های بدن رو‌ خارج میکنه الان نه جوش میزنم نه بو میدم برام عجیب بود 

مثلا رو کلیه جوش میزدم طبیبم میگفت این خلط داشته کلیه ات و نوره خارجش کرده 

واقعا نور میده