2777
2789

قشنگ

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ولی عوضش شستنش راحته

مدما خیلی خوبه شستنش راحتتته ولی برا اشپز خونه خوبه بنظرم برا ما ایرانیا خیلی کاربرد نداره😂

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

فرش این رنگ و مدل میبینم خارش می‌گیرم وای تو رو خدا این چی بود یه مدت مد بود الانم مد رفته

هرچی مد باشه از مد میره الانم اونایی ک مدن زود قدیمی میشن دنبال طرح سادم نداره

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

مدما خیلی خوبه شستنش راحتتته ولی برا اشپز خونه خوبه بنظرم برا ما ایرانیا خیلی کاربرد نداره😂

بازم از نزدیک ببین شاید تو عکس اینجوری نشون میده 

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

خخ چ‌جالب منم‌مثل شما نظر دادم اسی مراکشی برای تو بهترين گزینه ست

اسي سليقه اش سر در گم هست

فرش انتخاب كرده ك مو از تن مينيماليست بودن هم درش نيست..

بعد ميگه بي طرح و ساده ميخوام 

نيمفهمم چي ميگه والاع🤭

دكور مينيمال يا بايد فرش مراكشي باهاش ست كرد

يا قالي هاي كوچيك سه متري دستبافت

قشقايي/سلطان آبادي/ ختي بعضي طرحاي كاشان و تبريز.

💕

اسي سليقه اش سر در گم هستفرش انتخاب كرده ك مو از تن مينيماليست بودن هم درش نيست..بعد ميگه بي طرح و س ...

اره دقیقا 

ولی چه بامزه گفتی امیدوارم تکلیفش با خودش مشخص شه😁🙈الان میاد جررمون میده

اسي سليقه اش سر در گم هستفرش انتخاب كرده ك مو از تن مينيماليست بودن هم درش نيست..بعد ميگه بي طرح و س ...

وقتی دکور خونه مینیمال باشه یه ایتم هم شلوغ باشه ایراد نداره 

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰