2777
2789

اصلا قشنگ نیست

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

با احترام سرچ کردم عوووققق اصلا سلیقه من نیستن😑😑من قالی دست بافت دارم طرح اولی رو جمع کردم کلا دنب ...

خب عزیزم پس دیگه چرا نظر میخوای😂 شما تکلیفت با خودت مشخصه سلیقتم میدونی چیه و چی میخوای 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداییش فرش چیزی نیست که از اتکا بخوای بخری

صرفا میخوام هوا سرد میشه خالی نباشه خونه وگرنه این نیست بگم سلیقم این باش موندم حالا با فرشای خودم متفاوت😂😂شنبه بازار بشه

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

ینی جی پارچه بگیرم بکشم روش؟عین ملافه نمیشه ک😐دیدی بچه ها چجور مبلارو نقاشی میکشن ساده ساده اونجوره ...

عه چه شانسی ☹️

نه اون پارچه که میگم مثل پارچه مبل میمونه 

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

دقیقا منم همین حس و دارم بعد مینیمالیست ها یه فرش دیگه هم میندازن عکسشو پیدا کنم میذارم برات

باشه حتما 😍مرض دارن میان فنگ میندازن قالی کهنه مد میکنن بعد یه چی ساده میدوزن برا من😂😂😂والا زحمتشم نداره بدوز ی رنگ بره بابا من بیام بخرم😂😂

این فرش ها سلیقه منم نیست، فرش باید به خونه روح بده رنگ بده نگاش میکنی کیف کنی هیچی فرش های اصیل ایر ...

دقیقا خودم قشقایی هستم قالی قشقایی دارم ولی دست بافت و خیلییی گرونن حیفه بندازی زیر پا چیزی بریزه روش رنگاش طبیعی هست خراب میشه خدایی نکرده

دقیقا خودم قشقایی هستم قالی قشقایی دارم ولی دست بافت و خیلییی گرونن حیفه بندازی زیر پا چیزی بریزه رو ...

قیمت حدودی چقده؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

خب عزیزم پس دیگه چرا نظر میخوای😂 شما تکلیفت با خودت مشخصه سلیقتم میدونی چیه و چی میخوای

کامنتام بخون میفهمی سوال چیه 😕بلاتکیفم چون سلیقهم پیدا نمیشه

قیمت حدودی چقده؟

قالی قشقای یمنظورته؟من یکی دارم دست بافت 300 میلیون قیمتشه با رنگهای طبیعی 

جزو عتیقه ها حساب میشه البته این قیمتو دو سال پیش گرفتم شاید بیشتر باشه الان

هستش فرش های مینیمال حتی همون حاشیه رو هم ندارنولی نمیدونم اتکا داره یا نه من تو شهر فرش هم یادم نمی ...

اسمشو نمیدونی؟بذار یه سر میرم کنار خونمون فرش و اینا زیاده ببینم پیدا میشه

قالی قشقای یمنظورته؟من یکی دارم دست بافت 300 میلیون قیمتشه با رنگهای طبیعی جزو عتیقه ها حساب میشه ال ...

اره گلم همون قشقایی

چقد گرون

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

اره گلم همون قشقاییچقد گرون

اره خیلیی چون از تار و پود ورنگا همه طبیعی هست مثلا رنگ های قرمزش مال گل هست از گل گرفته شده یا رنگ کرم از گیاه هست برا همین حیفه اونو هیچوقت نمیندازم زیر پا اینا باید قاب کنی بزنی دیوار بجای تابلو فرش😂😂😂چقدرم ک سنگیییینن