2777
2789
رنگ تیره خونه رو کوچیک تر نشون میده

جارو برقی بره روش کم رنگ میشن قالی خودم فیلیه الان اینقدر کم رنگه تازه چند ماهه باز شده بی روح شده

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با احترام سرچ کردم عوووققق اصلا سلیقه من نیستن😑😑من قالی دست بافت دارم طرح اولی رو جمع کردم کلا دنب ...

منم سبک خونم مدرن هست 

اما این فرش بلاتکلیفه نه مدرن هست نه کلاسیک 

کلا فرش سلطان آباد برای خونه های مدرن استفاده میشه مبلهای راحتی 

رنگ طلایی رنگ کلاسیک رنگ طوسی رنگ از مد رفته مدرن بعد طرح کلاسیک 

به هر حال خونه شما هست باید شما خوشت بیاد 

اگر پسندیدی که مبارکه بخر 

سلیقه هم که مثل هم نمیشه 

منم سبک خونم مدرن هست اما این فرش بلاتکلیفه نه مدرن هست نه کلاسیک کلا فرش سلطان آباد برای خونه های م ...

درسته اما فرشایی ک گفتید زود از مد میره اگه از رو مد باشید اینم سلیقم نیست چیزی ک بگم انتخابمه چون از اتکا بر میدارم ساده ترینش این بود وگرنه به خودم باشه میخوام اون طرح وسطش نباشه کلت قالی ساده ساده باشه همجین چیزی سراغ داری بدونی اسمش چیه؟ ازین طرحا و گلا خوشم نمیاد یه چیزی میخوام فقط قالبس باشه ولی هیچی روش نباشه 

جارو برقی بره روش کم رنگ میشن قالی خودم فیلیه الان اینقدر کم رنگه تازه چند ماهه باز شده بی روح شده

حالا باز اگه سالن کوچیکه به رنگ های کرم و مغز پسته ای یا ابی کم رنگ و اینا هم فکر کن 

به کم رنگ بودن نیست به تناژ تیره است خود فیلی هم به نظرم خوب نیست

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

درسته اما فرشایی ک گفتید زود از مد میره اگه از رو مد باشید اینم سلیقم نیست چیزی ک بگم انتخابمه چون ا ...

فکر کنم طرح بدون ترنج هست

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

حالا باز اگه سالن کوچیکه به رنگ های کرم و مغز پسته ای یا ابی کم رنگ و اینا هم فکر کن به کم رنگ بودن ...

سالنم کوجیک نیست خوبه

یه رنگی میخوام زندهذباشه روح داشته باشه نظرم رو کرم بود اما بنظرم قدیمیه 

الان تم سالنم فیلی و روشن هست 

کلا موندم همه چیو عوض کنم یا فعلا یه قالی بخرم فقط سالن خالی نباشه چون جای یه 6متری خالیه

فکر کنم طرح بدون ترنج هست

اینم گل داره ولی باز بهتره اون طرح گنده چیه میندازن وسط قالی بدم میاد از قالی خودمم سر همون طرحش بدم میاد😂😂

درسته اما فرشایی ک گفتید زود از مد میره اگه از رو مد باشید اینم سلیقم نیست چیزی ک بگم انتخابمه چون ا ...

از طرحهای ترکیه ای بگیر 

کلا طرح نداره من اول از اونا میخواستم اما شوهرم خوشش نمیاد 

حالا اگر اتکا میری انتخاباتت محدوده دیگه ‌من هفت تیر رفتم همه مدلی داشت تنوعش خیلی زیاد بود و‌ تنوع فیمت هم زیاد داشت یعنی قشنگ میگشتی قیمت مناسب هم زیاد بود 

یکسر برای ایده برو هفت تیر رو ببین 

شما تو سبک افشان میخوای اما مدرنش رو 

از طرحهای ترکیه ای بگیر کلا طرح نداره من اول از اونا میخواستم اما شوهرم خوشش نمیاد حالا اگر اتکا میر ...

من تهران نیستم قشنگم اره اتکا خیلی محدوده ینی بانرت میشه کلا 3تا داشت ک این از همش ساده تر بود😂😂مبلام مینی مال هست برا همنس دنبال یه جیز ساده بودم الانم قالیام باوجود نو بودن دلم نیست سر همین نقششون

سالنم کوجیک نیست خوبهیه رنگی میخوام زندهذباشه روح داشته باشه نظرم رو کرم بود اما بنظرم قدیمیه الان ت ...

رنگ کرم هیچ موقع از مد نمیوفته

ولی فیلی از مد افتاده

الانم قرمز دوباره مد شده 

این فرشه هم قشنگه بهش میگن طلاکوب فکر کنم

اینم گل داره ولی باز بهتره اون طرح گنده چیه میندازن وسط قالی بدم میاد از قالی خودمم سر همون طرحش بدم ...

به اون طرحه میگن ترنج منم بدم میاد 

رنگ کرم هیچ موقع از مد نمیوفتهولی فیلی از مد افتادهالانم قرمز دوباره مد شده این فرشه هم قشنگه بهش می ...

اره لاکی مد شده خانومه میگفت اینو ببر لاکی دوس ندارم اونم زود میره خودم.میدونی چی از اول میخواستم؟کرم شیری روشن 😍😍😍ولی خب زووود کثیف میشد الان طرح مبلامو خیلی دوس دارم نسبت ب بیرون عالیه طرحشو خودم.کشیدم دادم ساختن ولی پارچش فیلیه شیطونه بخوام رنگ پارچشو عوض کنم بنظرت چقدر میشه حدودا و اینکه میان تو خونه پارجشو عوض کنن؟